Simion, acuzații grave spre Ciolacu privind interdicțiile de a intra în Moldova și Ucraina: ”Minte poporul român cu nerușinare”

Luni, 18 Martie 2024, ora 16:48
1878 citiri
Simion, acuzații grave spre Ciolacu privind interdicțiile de a intra în Moldova și Ucraina: ”Minte poporul român cu nerușinare”
George Simion, liderul AUR FOTO Facebook/ George Simion

Liderul partidului Alianţa pentru Unirea Românilor George Simion l-a acuzat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu că a „'minţit cu neruşinare poporul român”, atunci când a „reciclat” subiectul documentelor primite de la Ucraina şi Moldova privind interdicţia sa de a intra în aceste două ţări. „De ce a făcut acest lucru? Pentru că, în disperarea lui, Marcel ştie că pierde. Aşa că face tot posibilul acum pentru a scoate AUR în afara legii”, a adăugat Simion.

„Aseară, în platoul unei emisiuni aservite complet intereselor politice, Ciolacu a făcut ce ştie el mai bine: a minţit cu neruşinare poporul român. După tot tăvălugul din ultimele săptămâni cu comasarea, cu alegerea candidaţilor unici, cu încercările disperate de eliminare a unei părţi a opoziţiei, Ciolacu pare că a ajuns într-o pană de idei. Sau pur şi simplu este disperat. În cadrul emisiunii de la UM Digi24, Premierul ţării a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina şi Moldova în ceea ce priveşte interdicţia mea de a intra în aceste două state. De ce a făcut acest lucru? Pentru că, în disperarea lui, Marcel ştie că pierde. Aşa că face tot posibilul acum pentru a scoate AUR în afara legii. Bineînţeles, au existat destule semnale publice în ultima vreme în această privinţă. Fie că vorbim de declaraţiile fantasmagorice ale lui Pricopie, de chiţăielile penibile ale fraţilor Muraru sau de perlele lui Marcel, toate aceste atacuri la adresa mea şi la adresa AUR au avut ca scop construirea unui şir narativ pentru a manipula opinia publică, pentru a pregăti terenul în vederea eliminării mele din competiţie”, a afirmat George Simion, potrivit site-ului propriu.

Liderul AUR a mai spus că Marcel Ciolacu „şi-au pus oamenii din reţeaua de acoperiţi din presă să ne decredibilizeze, neînţelegând că oricare atac la adresa noastră ne face mai puternici. Şi-au trimis câinii flămânzi la atac, crezând că poporul român, imun deja la astfel de scenarii demne de filme proaste, o să îi creadă. Nu s-au prins, nici la aproape 4 ani de la apariţia AUR, că nu mai merge aşa”.

El a avut şi un mesaj pentru Ciolacu şi gaşca sa „de mincinoşi profesionişti: mergeţi până la capăt, băieţi, dacă atât vă duce capul”.

„Încercaţi să inventaţi chestii în continuare, dacă nu vă ajunge scorul pe care AUR îl are în acest moment. Atacaţi-ne până ajungem la 40%, noi suntem aici nu doar să rămânem, ci suntem aici să câştigăm tot pentru români. Nu aveţi voi posibilitatea să comiteţi atâtea ilegalităţi cât avem noi rezerve să ducem lupta până la capăt. Românii sunt alături de noi, indiferent de minciunile cu care încercaţi voi să îi manipulaţi. Acest popor s-a trezit din somnul cel de moarte şi este pregătit să vă dea o lecţie pe care nu o veţi uita prea curând. Peripeţiile covrigarului Ciolacu continuă. Până când? Până în momentul în care AUR va reda ţara în mâinile românilor, în mâinile celor care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii 34 de ani. Dreptate pentru România!”, a conchis George Simion, conform sursei citate.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, referitor la nterdicţia liderului AUR George Simion de a intra în Republica Moldova şi Ucraina, că a primit documentele care au stat la baza deciziilor luate de cele două ţări. „Este o decizie administrativă întemeiată” a subliniat liderul PSD care a adăugat că „documentele au un regim secret, nu pot să divulg lucruri pe care nu am voie să le vorbesc. Doar statul căruia îi aparţin le poate face publice”.

„Am avut acele discuţii, mi-au venit documentele, documentele au un regim secret. Am văzut deciziile, atât a Republicii Moldova, cât şi a Ucrainei, de a-şi menţine interdicţia în ceea ce-l priveşte pe domnul George Simion de a intra în R. Moldova şi în Ucraina. Cred că este un semnal suficient de puternic, un om politic să aibă interzis în acest moment de a intra în două ţări vecine”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă a avut discuţiile cu autorităţile de acolo privind interdicţia lui George Simion de a intra în Ucraina şi Republica Moldova, duminică la Digi 24.

Quarterly Report - Editia 4

Proiect major pe masa Guvernului: „Vom lega Bucureștiul de celelalte capitale și orașe importante din Europa"
Proiect major pe masa Guvernului: „Vom lega Bucureștiul de celelalte capitale și orașe importante din Europa"
Unul dintre cele mai importante proiecte de pe masa Guvernului este susținut de Camera de Comerț a României. Ar fi una dintre cele mai mari realizări pentru țara noastră, după căderea lui...
CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
Evenimentul tragic din Slovacia, unde premierul Robert Fico a fost rănit grav prin împușcare de către un scriitor, a provocat un schimb de replici între președintele AUR, George Simion, și...
#George Simion, #George Simion interzis Moldova, #marcel ciolacu , #Stiri George Simion