Senatorul Daniel Fenechiu, surprins de George Simion cu țigara aprinsă în Parlament. Răspunsul liderului liberal: ”Ești un jeg ordinar” VIDEO

Autor: N.G.
Marti, 26 Octombrie 2021, ora 22:34
11178 citiri
Senatorul Daniel Fenechiu, surprins de George Simion cu țigara aprinsă în Parlament. Răspunsul liderului liberal: ”Ești un jeg ordinar” VIDEO
Senatorul Daniel Fenechiu surprins cu țigara pe scările Parlamentului

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a fost surprins de copreședintele AUR, George Simion, în timp ce fuma în clădirea Parlamentului.

Între cei doi parlamentari a avut loc un schimb dur de replici. Fenechiu l-a făcut pe Simion ”jeg ordinar”.

George Simion: - Ce faceţi, domnu' Fenechiu, fumaţi în spaţiul public? Ce faceţi, încălcaţi o lege. Şi dvs sunteţi în Comisia juridică de la Senat. De ce fumaţi în spaţiu închis?

Daniel Fenechiu: - Nu ţi-e ruşine? Eşti un ordinar.

George Simion: - Mi-a zis că sunt ordinar. Fuma, încălca o lege.

Daniel Fenechiu: - Eşti un ordinar. O făceam cu doi dintre colegii tăi. Jegule ce eşti. Jeg ordinar. Du-te dracu de jeg. Eşti un jeg. Asta eşti.

Mai mulți parlamentaru AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit marți pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice, unde se dezbătea asupra introducerii certificatului verde COVID-19 pentru angajații de la stat și privat.

#Fenechiu, #PNL, #simion, #aur, #scandal, #Parlament, #tigara , #Stiri George Simion