Despre Georgica Severin

Detalii personalitate Georgica Severin

Date personale

Porecle: Bitza

Functia detinuta: Director general Grupul Media QED Campina ( Prima Tv Campina, Revista „Zarva”)

Data si locul nasterii: 22.04.1960, Campina, Prahova

Stare civila: Casatorit

Copii: Anca,16.06.1982

Nationalitate: Romana

Educatie

1980 - 1984 - Universitatea din Bucuresti, Facultatea de istorie si filosofie, Cursuri de zi

Cariera

S.C. Ski Alpin S.A. Sinaia - Director general, Presedinte al Consiliului de Administratie, Perioada: 1999, Responsabilitati: General Management

Grupul de firme SIGA Campina Director executiv, Perioada: 1992 -1997, Responsabilitati: Management general al grupului de firme

S.C. PELSEV S.R.L. Campina Director executiv, Perioada: 1990 - 1992, Responsabilitati: Conducerea operativa si decizionala a societatii

Colegiul National „Nicolae Grigorescu” Campina, Profesor istorie, Perioada: 1984 - 1990

Afaceri

Imediat dupa Revolutia din 1989, am ales sa-mi schimb destinul, orientandu-ma catre mediul de afaceri, moment din care am desfasurat activitati de conducere in mai multe companii private.

Am coordonat colective ce au cuprins de la 7 pana la 300 de salariati. In urma cu zece ani m-am dedicat jurnalismului, meserie pe care o practic si acum si care m-a apropiat de oameni.

In calitate de manager de trust media, comunicarea este insusi obiectul muncii mele. Folosesc zi de zi aceasta comunicare in relatiile cu cetatenii, cu autoritatile si cu echipele pe care le conduc in presa scrisa si audiovizuala locala. Munca in echipa reprezinta cheia succesului meu.

Imbinarea dintre experienta varstei si entuziasmul tineretii pot fi regsite in echipele pe care le conduc.

Mediul privat a fost o sansa pentru mine sa fac ceea ce imi place si, totodata, mi-a dat posibilitatea sa asigur familiei mele o situatie materiala, care sa ne permita un trai decent.

Nu am facut niciodata afaceri cu statul si nici nu o voi face, atata timp cat ar putea aparea incompatibilitati cu activitatile pe care le voi desfasura in interesul cetatenilor.

Viata personala

Sunt casatorit din 1980 cu Simona, de profesie inginer si actualmente manager intr-o franciza a unei importante companii multinationale.

Impreuna avem o fiica - Anca -, nascuta in 1982, care a terminat, in 2004, Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia de Comunicare si Relatii Publice.

In prezent, este junior brand-manager la o companie multinationala, in Bucuresti.

Alte activitati

Posed cunostinte avansate in domeniul calculatoarelor, atat in domeniul hardware, cat si la nivel de software.

Utilizez internetul inca din 1994, iar editarea audio-video, cat si grafica digitala tin de activitatea mea curenta in domeniul mediatic. Sunt un bun cunoscator in domeniul artelor, in general, si am o solida cultura umanista.

Link-uri utile:

Georgica Severin
Georgica Severin

Data nasterii: 22.04.1960, Campina, Prahova

Cariera:  Director

Evenimente importante:  Candidat PD-L in alegerile parlamentare 2008

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Georgica Severin, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.