Detaliul intim pentru care Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:21
8376 citiri
Detaliul intim pentru care Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira
Gerard Pique și Shakira

Cântăreața columbiană Shakira (46 de ani) și fostul fotbalist spaniol Gerard Pique (36 de ani) s-au despărțit după o relație îndelungată, la mijloc fiind o relație pe care jucătorul Barcelonei a început-o cu o tânără de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Presa spaniolă, mai precis jurnaliștii de la ”El Nacional” susțin că motivul real pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira este legat de faptul că noua sa iubită este o adeptă a relațiilor ”deschise”, în care partenerii au voie să se întâlnească și cu alte persoane.

”Clara Chia este în favoarea relațiilor non-monogame. În schimb, Shakira este o persoană conservatoare, din cauza vârstei, 46 de ani, dar și din cauza legăturilor de familie. Trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona”, se menționează în sursa citată.

#Gerard Pique, #Shakira, #iubita , #stiri fotbal
Comentarii
S
Stan
rank 1
"Relațiile deschise", cum evoluează oare? Până la bătrânețe?