Olosz Gergely: Marko m-a asigurat ca ma va sprijini daca ajung presedinte

Luni, 14 Februarie 2011, ora 23:55
1796 citiri
Olosz Gergely: Marko m-a asigurat ca ma va sprijini daca ajung presedinte
Foto: Adevarul

Candidatul la sefia UDMR, deputatul Olosz Gergely, a transmis luni, printr-un comunicat de presa, ca in urma intalnirii avute cu Marko Bela presedintele in functie al Uniunii l-a asigurat ca il va sprijini in a-si pune in aplicare obiectivele asumate.

"Am primit asigurari de la Marko Bela ca, daca voi fi ales presedinte al UDMR, voi avea sprijinul sau pentru punerea in practica a obiectivelor pe care mi le-am asumat cu prilejul candidaturii mele", a declarat deputatul Olosz Gergely dupa intalnirea cu liderul Uniunii.

Potrivit comunicatului, Olosz i-a vorbit lui Marko despre intentia sa de a fructifica experienta celor care au detinut functii de conducere si de a imbina aceasta experienta cu "entuziasmul acelor tineri care au solutii pentru rezolvarea problemelor comunitatilor pe care le reprezinta".

Candidatul la presedintia UDMR s-a angajat sa fie un garant al unitatii comunitatii maghiare din Romania si un promotor al unor noi politici sociale si economice care sa aduca electoratului siguranta si care sa sporeasca gradul de competititvitatea al comunitatilor locale.

Olosz Gergely si Marko Bela au convenit de asemenea ca UDMR trebuie sa urmeze in continuare linia politica a PPE, ca Uniunea trebuie sa reprezinte si pe mai departe un factor de stabilitate in politica interna. Cei doi lideri ai comunitatii maghiare au apreciat ca procesul de acordare a dublei cetatenii pentru maghiari trebuie sustinut.

Presedintele UDMR, Marko Bela, a primit asigurari din partea lui Olosz ca valorile Uniunii vor fi duse mai departe si ca, prin mentinerea unitatii comunitatii maghiare, respectiv prin initierea unor noi politici sociale si economice, UDMR va obtine, la urmatoarele alegeri, cele mai bune rezultate.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Olosz Gergely presedintie udmr, #Olosz Gergely candidat sefie udmr , #stiri Gergely Olosz