Ziare.com
Home > Personalitati > Gheorghe Benea
Un fost sef al Loteriei a recunoscut ca a primit spaga un BMW pentru fiica sa. Iata sentinta instantei

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 13:41

Un fost sef al Loteriei a recunoscut ca a primit spaga un BMW pentru fiica sa. Iata sentinta instantei

Gheorghe Benea / stiri Gheorghe Benea

Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romane, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, dupa ce a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DNA, intr-un caz care viza trucarea unei licitatii pentru innoirea parcului auto al companiei nationale. Gheorghe Benea a fost acuzat ca a primit, prin intermediul fiicei sale, Laura Benea, si pentru aceasta, un autovehicul marca BMW in valoare de 139.230 de lei. Decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti si poate fi contestata cu apel, potrivit portalului instantelor. Obligatiile impuse Gheorghe Benea are pedeapsa suspendata pe un termen de incercare de 6 ani, perioada in care fostul director are mai multe obligatii. In primul rand, el trebuie sa comunice orice schimbare de domiciliu sau resedinta si deplasarile mai mari de 8 zile. "Sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca si sa comunice informatii ...

16 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gheorghe Benea, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gheorghe Benea
Gheorghe Benea
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe Benea, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor