Ziare.com

Bunea Stancu se pregateste pentru viata de penitenciar: Vreau sa fac un concurs de muzica usoara (Audio)

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 11:47

   

Bunea Stancu se pregateste pentru viata de penitenciar: Vreau sa fac un concurs de muzica usoara (Audio)
Presedintele revocat al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, face haz de necaz in legatura cu posibilitatea de a ajunge dupa gratii.

Bunea Stancu, plasat in arest la domiciliu, isi face planuri pentru eventualitatea in care va fi inchis, pregatindu-se pentru un concurs de muzica usoara in penitenciar.

"Vreau sa fac un concurs de muzica usoara in penitenciar, deja ma pregatesc. Pai nu asa vrea clasa politica? Trebuie sa-i facem pe plac!", se aude Bunea Stancu spunand, in inregistrarea postata pe Info Braila.

Cum vrea Bunea Stancu sa impresioneze judecatorii: Trebuie sa-mi intretin familia

In data de 26 noiembrie, Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila, prin ordin semnat de prefectul judetului, Vasilica Vilcu.

Decizia a venit ca urmare a faptului ca Bunea Stancu a pierdut, definitiv, in data de 18 noiembrie procesul cu ANI, care a constatat ca presedintele CJ Braila s-a aflat in conflict de interese. El a cerut insa in instanta anularea actului administrativ prin care a fost revocat.

Bunea Stancu nu se lasa indepartat fara lupta: A contestat revocarea din functie

Pe 31 august 2012, ANI a informat ca Gheorghe Bunea Stancu a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, dupa ce a semnat contracte de asociere cu doua cluburi sportive controlate de firme unde el este actionar majoritar.

Conform rapoartelor intocmite de inspectorii de integritate, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu a intocmit si adoptat atat expunerile de motive, cat si hotararile CJ Braila, si a semnat contractele de asociere intre consiliu si SC Clubul de Fotbal Braila SA, precum si cu Asociatia Sportiva Handbal Club "Dunarea" Braila. In baza acestor contracte, a fost incasata suma totala de 7.512.207 lei, a constatat ANI.

Interceptari DNA: Bunea Stancu si-a desemnat fiul la conducerea firmelor penale

In prezent, Gheorghe Bunea Stancu este trimis in judecata sub control judiciar intr-un alt dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.


Sursa: Info Braila

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Bunea Stancu se pregateste pentru viata de penitenciar: Vreau sa

fac un concurs de muzica usoara (Audio)"
- s-ar putea sa-i "cante" pe unii ! :o)))

 

Bunea Stancu si concursul de muzica usoara.

Cred ca notele cele mai inalte le va scoate cind isi va face toaleta in comun! Adevarate triluri...

 

Invata ,,mai salamule cu paine,tare mi-a fost dor de tine...

sau ,,am venit sa colindam, de acasa sa va luam" (compozitori-mascatii...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor