VIDEO Un localnic din comuna Putna a varsat o remorca plina cu balega in fata casei primarului. De ce era suparat sateanul

Marti, 03 Noiembrie 2020, ora 16:19
6220 citiri
VIDEO Un localnic din comuna Putna a varsat o remorca plina cu balega in fata casei primarului. De ce era suparat sateanul
Captura Video

Un localnic din comuna Putna, judetul Suceava, a varsat o remorca plina cu balega in fata casei primarului Gheorghe Coroamam, luni, 2 noiembrie, suparat ca primarul nu ia masurile pe care sateanul le-a cerut.

Localnicul si-a exprimat nemultumirea pentru ca, in ciuda apelurilor repetate pe care le-a facut, angajatii primariei nu i-au determinat pe muncitorii care extrag lemn din padure sa nu mai treaca cu utilaje pe drumul din fata casei sale.

Contactat telefonic de Adevarul.ro, primarul Gheorghe Coroama a declarat ca era acasa cand s-a produs incidentul, dar nu a observat barbatul care a umplut drumul cu balega.

"Eu nici nu am vrut sa dau asa o mare importanta acestui incident. Vecinii m-au chemat si mi-au spus ce s-a intamplat. Stiu ca barbatul este nemultumit ca nu am reparat un drum. Problema este ca drumul nu este administrat de primarie, este forestier si se afla in administrarea Ocolului Silvic din Putna. Trebuie sa se ocupe Directia Silvica", a spus alesul local.

Politistii ii vor aplica o amenda cetateanului.

Citeste mai mult: adev.ro/qj823j

#primar, #balega, #suceava , #stiri Gheorghe Coroama