Deputatul Gheorghe Coroama aspira la sefia PNL

   

Deputatul liberal sucevean Gheorghe Coroama cere amanarea alegerilor din organizatia judetene la o data ulterioara alegerilor europarlamentare. Coroama a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va solicita acest lucru conducerii centrale a partidului, considerand ca data de 10 mai stabilita pentru alegeri este nepotrivita, in conditiile in care in perioada respectiva se desfasoara campania pentru alegerile in PE.

El considera ca este greu sa te implici cu seriozitate in doua evenimente importante, iar pe de alta parte crede ca europarlamentarele ar putea fi un test pentru cei care vor dori sa candideze la conducerea PNL Suceava. 'In conditiile in care in perioada aceasta este campanie, cred ca ar fi un motiv foarte bun pentru cei ce vor sa candideze, ca sa se implice si sa demonstreze ca au potential si pot aduce voturi', a spus Gheorghe Coroama.

Deputatul liberal este de parere ca aceia care vor sa acceada intr-o functie de conducere la nivelul organizatiei judetene trebuie sa faca dovada capacitatilor organizatorice si a potentialului pe care-l au de a atrage voturi. Totodata, Gheorghe Coroama nu a exclus posibilitatea de a candida la sefia PNL Suceava.

In prezent, singura persoana care si-a exprimat intentia de a candida la conducerea organizatiei judetene liberale este senatorul Tiberiu Prodan, care are insa probleme in partid atat la nivel local, cat si national, din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile parlamentare din toamna trecuta. AGERPRES
Sambata, 14 Martie 2009, ora 01:12
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Bolid scapat de sub control intr-un sens giratoriu VIDEO
Please enable JavaScript LinkEmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Bolid ...
A comandat un telefon de aproape 7.000 de lei si a primit o cutie cu suruburi
O pensionara de 64 de ani din Galati a comandat un telefon iPhone, de aproape 7.000 de lei, insa a ...
GALERIE FOTO - NINSOARE de VIS la Vatra Dornei
La Vatra Dornei ninge de doua zile, spre bucuria turistilor. Sursa foto - Regia Nationala a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor