Deputatul PNL Gheorghe Coroama s-a inscris in PD-L

   

Deputatul liberal de Suceava Gheorghe Coroama a demisionat din PNL si s-a inscris in Partidul Democrat-Liberal. Coroama a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca revine in echipa in care si-a inceput cariera politica in urma cu cinci ani, ''o echipa bine organizata si disciplinata'', pentru ca ''de unul singur nu poti fi eficient''.


El a sustinut ca in PNL isi "consuma energiile pentru batalii interne in partid" si si-a exprimat speranta ca electoratul care l-a trimis in Parlament va intelege motivele deciziei sale si il va sprijini in continuare.

Presedintele organizatiei PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat ca noul sau coleg va deveni vicepresedinte al filialei judetene a formatiunii politice si va fi coordonator al Departamentului de agricultura si silvicultura, dar si al organizatiilor din zona Radauti - Vicov, arondate colegiului in care a fost ales parlamentar.

Flutur a sustinut ca PD-L doreste sa fie mai eficient la guvernare si sa consolideze echipa de centru-dreapta. In opinia sa, prin venirea lui Coroama in partid, PD-L ajunge sa isi indeplineasca obiectivul propus la alegerile din toamna trecuta, respectiv castigarea a 8 - 10 mandate de parlamentar. La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, PD-L a obtinut sapte mandate, doua de senator si cinci de deputat.
Vineri, 10 Iulie 2009, ora 14:48
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Bolid scapat de sub control intr-un sens giratoriu VIDEO
Please enable JavaScript LinkEmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Bolid ...
A comandat un telefon de aproape 7.000 de lei si a primit o cutie cu suruburi
O pensionara de 64 de ani din Galati a comandat un telefon iPhone, de aproape 7.000 de lei, insa a ...
GALERIE FOTO - NINSOARE de VIS la Vatra Dornei
La Vatra Dornei ninge de doua zile, spre bucuria turistilor. Sursa foto - Regia Nationala a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor