Suceava: Deputatul PNL Gheorghe Coroama s-a inscris in PD-L

   

Deputatul liberal de Suceava Gheorghe Coroama a demisionat din PNL si s-a inscris in Partidul Democrat-Liberal. Coroama a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca revine in echipa in care si-a inceput cariera politica in urma cu cinci ani, ''o echipa bine organizata si disciplinata'', pentru ca ''de unul singur nu poti fi eficient''.

El a sustinut ca in PNL isi "consuma energiile pentru batalii interne in partid" si si-a exprimat speranta ca electoratul care l-a trimis in Parlament va intelege motivele deciziei sale si il va sprijini in continuare.

Presedintele organizatiei PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat ca noul sau coleg va deveni vicepresedinte al filialei judetene a formatiunii politice si va fi coordonator al Departamentului de agricultura si silvicultura, dar si al organizatiilor din zona Radauti - Vicov, arondate colegiului in care a fost ales parlamentar.

Flutur a sustinut ca PD-L doreste sa fie mai eficient la guvernare si sa consolideze echipa de centru-dreapta. In opinia sa, prin venirea lui Coroama in partid, PD-L ajunge sa isi indeplineasca obiectivul propus la alegerile din toamna trecuta, respectiv castigarea a 8 - 10 mandate de parlamentar. La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, PD-L a obtinut sapte mandate, doua de senator si cinci de deputat.
Vineri, 10 Iulie 2009, ora 14:54
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Ghidul solicitantului privind aprobarea conditiilor de acces la canalizatia subterana pentru instalarea retelelor de comunicatii, publicat de ANCOM
"Plecand de la experienta proiectelor implementate in Bucuresti, Oradea, Sibiu sau Timisoara, am ...
Ucraina vrea sa includa malanca in patrimoniul cultural imaterial UNESCO
Administratia Regionala de Stat Cernauti a inceput pregatirea documentelor relevante pentru ...
Parchetul a inceput urmarirea penala a conducerii Primariei Radauti
Sefii administratiei sunt acuzati de abuz in serviciu Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor