Ziare.com
Home > Personalitati > Gheorghe David
Gheorghe David
David: Seful STS a incalcat legea. Situatia lui, de competenta CSAT

Joi, 19 Iulie 2012, ora 15:15

David: Seful STS a incalcat legea. Situatia lui, de competenta CSAT

Gheorghe David / stiri Gheorghe David

Seful Comisiei de Aparare din Senat, Gheorghe David, considera ca seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) Marcel Opris a incalcat legea si ca mentinerea sau revocarea lui de la conducerea serviciului este de competenta CSAT. CSAT s-a reunit, joi, la convocarea lui Crin Antonescu. Potrivit legii, seful STS este numit si revocat la propunerea presedintelui (inclusiv cel interimar, prin interpretarea normelor constitutionale), iar decizia finala o ia CSAT. In aceste conditii, nu este exclus ca Antonescu sa il revoce pe Opris in cursul zilei de joi. Pe de alta parte, Marcel Opris a declarat, joi, dupa ce a plecat de la sedinta Comisiei de aparare din Senat, ca el a respectat "intocmai legile" si a actionat "potrivit procedurilor" atunci cand STS a instalat la sediul de campanie al lui Traian Basescu o linie speciala. "Comisia va trebui sa-si spuna punctul de vedere. Aici sunt toate legile care reglementeaza ...

19 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gheorghe David, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gheorghe David
Gheorghe David
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe David, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor