Alegeri anulate si la Sintesti

Joi, 05 Iunie 2008, ora 13:57
1926 citiri
Alegeri anulate si la Sintesti

Biroul Electoral Central a decis joi repetarea alegerilor in comuna Vidra din judetul Ilfov.

Anuntul a fost facut joi de purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, care a precizat ca membrii biroului au analizat contestatia depusa de PSD Ilfov referitoare la alegerile desfasurate in circumscriptia 39 din Vidra, care include si satul Sintesti.

Noile alegeri vor avea loc pe 15 iunie in aceleasi conditii legale, mai precis cu aceleasi liste de candidati.

Aceasta este a doua localitate in care se anuleaza alegerile locale din 15 iunie, dupa ce BEC a decis miercuri repetarea alegerilor din Stefanesti.

Decizia de joi a BEC este definitiva, ea neputand fi contestatata. Potrivit unor surse citate de Antena3, decizia a fost luata cu 11 voturi "pentru" si 7 "impotriva".

Sustinatorii liberali din Sintesti s-au bucurat pentru anularea alegerilor, alaturi de ei iesind in centrul satului si candidatul PNL, Gabriel Dinica, actualul primar al comunei Vidra.

Cei cativa zeci de sateni din Sintesti adunati in centrul satului au scandat lozinci in favoarea candidatului PNL. Ei au primit zgomotos vestea ca alegerile din comuna lor au fost anulate, asta dupa ce oamenii au pretins ca sustinatorii actualului primar nu au putut sa voteze cu totii, din cauza modului defectuos de organizare a alegerilor.

Quarterly Report - Editia 4

Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
PNL, ridiculizat de un cunoscut politolog: „E PDL, partidul lui Băsescu. Are același electorat ca PSD”
PNL, ridiculizat de un cunoscut politolog: „E PDL, partidul lui Băsescu. Are același electorat ca PSD”
În anul „superelectoral”, PNL-ul promovează o imagine falsă, avertizează politologul Andrei Țăranu. Rareș Bogdan, poate cel mai vocal membru al PNL, obișnuiește să invoce deseori...
#alegeri, #BEC, #Sintesti, #anulate , #stiri Gheorghe Dinica