Naomi imi sparge ecranul

Duminica, 08 Martie 2009, ora 23:59
6746 citiri
Naomi imi sparge ecranul

Criza mi-a stins televizorul. Daca in zona presei scrise, manifestarile sunt clasice: inchideri de ziare, disponibilizari de personal si reduceri de salarii, televiziunea sufera de efectele perverse ale crizei si ne duce incet-incet spre imbecilizare.

In goana lor disperata dupa rating=publicitate=bani, producatorii si realizatorii de programe ajung sa renunte la minima responsabilitate si decenta si sa promoveze la orice ora din zi si din noapte personaje penibile, cu pretentii de vedeta.

Romanul snob s-a obisnuit sa strambe din nas daca aude ca te uiti la OTV. In schimb, alte posturi precum Antena 1, AcasaTV, Canal D, Prima, B1 sau ProTV sunt considerate "serioase" si demne de a fi privite si de intelectualul cu pretentii.

Dar cu ce sunt, uneori, aceste posturi mai presus de OTV?

Gratie lor, piticul si eleva porno bat dosarele lui Nastase. Naomi caftit(a) si tuns(a) calca in picioare discursul lui Basescu.

Scuipatul lui Giovanni ne-a umplut ecranul televizorului zile intregi, la fel ca lacrimile lui Tarky acum cateva saptamani. Nikita, Savarina si Ogica sunt de departe mai cunoscuti ca Eminescu si Caragiale.

Ca sa mai auzi de ei, Gheorghe Dinica si Marin Moraru trebuie sa faca pe tiganii in telenovele.

Manelistii par si sunt persoane respectabile daca ii compari cu Sexy Braileanca, Alina Plugaru, Laura Andresan si Simona Sensual.

Ce cauta acesti indivizi pe micul ecran, cand nici nu stim macar cu ce se ocupa exact multi dintre ei? Simplu, sunt o marfa de vanzare.

Poate ca OTV ramane responsabila de majoritatea lansarilor la apa ale pseudo-vedetelor de joasa speta, pe modelul Magda si Tolea Ciumac, dar nici celelalte posturi nu se lasa mai prejos. Au preluat stafeta facatoare de rating si au ridicat-o pe culmi ale penibilului nici macar visate de Dan Diaconescu.

Si moderatori care candva aveau pretentii de seriozitate, ca Madalin Ionescu, Dan Capatos, Catalin Maruta sau Cristi Brancu, au ajuns sa se coboare la un circ cu scandaluri, nunti si injuraturi in direct. Totul pentru a se vinde mai usor.

Asta ca nu mai vorbim de anonimii de la "Tradati in dragoste" (si progeniturile sale - "Test de fidelitate", "Nora pentru mama" etc), care se bat, se injura si se giugiulesc fara nicio perdea.

Dupa ce am vazut botezul puiului de Luciu si nunta Marilenei Nitu, astept cu nerabdare si-o snopeala cu nastere in direct - potentiale batause si mame eroine: pliciuta Bahmu si karatista Nikita. Care da mai mult pentru drepturile de televizare?

Pentru cei scarbiti de aceste personaje, solutia de avarie pare a fi Animal Planet. Macar necuvantatoarele sunt simpatice, desi chiar si printre ele mai gasesti cate unele cu pretentii de diva.

Sunt multi care sustin ca televiziunea e menita sa ne distreze, nu sa ne educe. Se poate, dar nici sa ne prosteasca mai rau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#otevizare, #televizuni personaje imbecile, #Naomi batuta , #stiri Gheorghe Dinica