Flutur nu vrea scaunul de premier

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 17:57
849 citiri
Flutur nu vrea scaunul de premier

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca este onorat de faptul ca a fost nominalizat ca posibil premier din partea PD-L, dar a precizat ca nu este interesat deocamdata de aceasta functie.

Flutur a spus ca nu vrea sa fie desemnat candidatul PD-L pentru functia premier deoarece in partid exista "suficiente personalitati" potrivite pentru aceasta functie, adaugand ca el intentioneaza sa-si duca la bun sfarsit mandatul de presedinte al CJ, informeaza NewsIn.

"Ma tin de mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Suceava. Ma onoreaza ca am fost si eu unul dintre cei nominalizati, dar incerc sa ma tin de acest mandat pe care mi l-au incredintat sucevenii", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai spus ca persoana care va fi nominalizata de PD-L pentru functia de premier trebuie sa aiba mai multe calitati, printre care experienta, credibilitate si "recunoasterea de catre partid".

Presedintele PD-L Emil Boc a declarat luni, dupa sedinta conducerii democrat-liberale, ca Theodor Stolojan este una dintre "solutiile" PD-L pentru functia de premier, insa nominalizarea pentru acest post va fi urmare a unei "decizii de echipa".

"Orice lider PD-L poate avea bastonul de premier in ranita, unul va fi sustinut insa si dupa ce vom lua aceasta decizie in partid si validata de Conventie (n.r. Conventia Nationala), evident ca il vom informa pe presedintele Romaniei", a declarat, luni, liderul PD-L, Emil Boc, care a precizat ca persoana desemnata va fi sustinuta de intregul partid.

Presedintele PD-L a evitat sa spuna daca Theodor Stolojan se bucura la aceasta ora de sprijinul intregului partid. "Oricare dintre liderii consacrati ai partidului pot ocupa postul de premier. (...) M-am referit la liderii care conduc in acest moment partidul, de la Boc, Videanu, Stolojan, Flutur sau Blaga", a mai spus presedintele PD-L.

Citeste si:
Cine este Alexander Iosif, ținta atacului cu ”bombă” de la Suceava. ”A fost doar un avertisment, un semn”
Cine este Alexander Iosif, ținta atacului cu ”bombă” de la Suceava. ”A fost doar un avertisment, un semn”
Atacul cu ”bombă” de joi dimineața din curtea locuinței unui cunoscut contrabadist de țigărări din Suceava ”a fost doar un avertisment, un semn” la adresa lui Alexander Iosif,...
Scandal într-o gară din Suceava: Un tânăr a fost luat la bătaie de iubit pentru că l-a înșelat cu un travestit VIDEO
Scandal într-o gară din Suceava: Un tânăr a fost luat la bătaie de iubit pentru că l-a înșelat cu un travestit VIDEO
Un tânăr a fost luat la bătaie de iubitul său, pe peronul gării din Burdujeni, în noaptea de marți, 30 noiembrie, spre miercuri, pentru că l-a înșelat cu un travestit. Cei doi...