Gheorghe Flutur are coronavirus si e internat la spitalul din Suceava, unde zeci de cadre medicale s-au infectat

Miercuri, 25 Martie 2020, ora 08:57
20100 citiri
Gheorghe Flutur are coronavirus si e internat la spitalul din Suceava, unde zeci de cadre medicale s-au infectat
Foto: Arhiva (PNL)

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Flutur se afla in autoizolare, dupa ce in ultimele zile a participat la mai multe sedinte si actiuni.

"Nu ma simt rau deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminica seara, pentru ca noi am avut comandamente, actiuni si am fost destul de implicati in perioada asta, sigur, respectand izolarea", a relatat Gheorghe Flutur.

Flutur a fost internat, marti seara, la Spitalul Judetean Suceava si sustine ca are incredere in medicii din acest spital.

"Am incredere in medicii si intregul personal de aici. Ma leaga de acest spital multe lucruri bune, investitii importante facute an de an. Un gand aparte de pretuire si respect catre medicii si asistentele - intregul personal de la Spitalul Judetean de Urgente Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac in aceste zile dificile", a spus Flutur.

El a transmis sucevenilor rugamintea de a respecta masurile adoptate de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virus.

"De felul meu, sunt un om care ma implic, am facut-o si in aceste saptamani de foc, o voi face si in continuare. Acum sunt si eu printre cei afectati de coronavirus, dar sunt optimist ca voi depasi repede si cu bine acest episod.

In aceste zile, asa, de pe patul de spital, o sa ma preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgente din Suceava sa ajunga cat mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astazi ma incearca un sentiment de adanca tristete ca foarte multi suceveni, din care, din pacate, si un numar mare de cadre medicale, sunt afectati de coronavirus. Sunt alaturi de ei si le urez tuturor insanatosire grabnica.

Catre toti compatriotii ma adresez cu rugamintea de a respecta cu toata strictetea masurile adoptate de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virusul ucigas", a mai declarat acesta.

Procurorii au deschis dosar de abuz in serviciu in scandalul spitalului de la Suceava, unde zeci de medici s-au infectat

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Flutur coronavirus internat Suceava , #Consiliul Judetean Suceava