Mitrea il acuza pe Gheorghe Flutur ca a dat mita electorala (VIDEO)

Marti, 27 Mai 2008, ora 17:00
2436 citiri
Mitrea il acuza pe Gheorghe Flutur ca a dat mita electorala (VIDEO)

Presedintele de campanie al PSD Miron Mitrea a anuntat, marti, ca organizatia judeteana a PSD va face plangere penala impotriva lui Gheorghe Flutur, care candideaza pentru sefia Consiliului Judetean Suceava, acuzandu-l ca a dat mita electorala.

Liderii PSD spun ca vor face plangere penala impotriva lui Gheorghe Flutur. "Organizatia judeteana o sa-i faca plangere penala pentru mita electorala, aveti casetele in care el, impreuna cu un coleg al lui, dadea bani la oameni", a declarat Miron Mitrea.

Totodata, reprezentantii PSD Suceava au dat publicitatii imagini video in care, spun ei, lideri ai PD-L Suceava au impartit bani unor localnici din Moara Carp.

In replica, social-democratii au explicat ca imaginile au fost filmate duminica, 25 mai, dupa sfintirea bisericii din Moara Carp, la care a participat senatorul Flutur, alaturi de vicepresedintele PD-L Suceava Vasile Ilie.

Vasile Ilie are in mana mai multe bancnote de 10 lei. La un moment dat se indreapta spre un grup de copii, moment in care se aude vocea lui Gheorghe Flutur, care ii spune colegului sau "Da si aici".

Potrivit lui Ilie, banii erau pentru construirea unei biserici. "Noi am dat, noi adica eu, nu domnul Flutur. Am dat niste bani pentru constructia de biserici, bani consemnati in registrele pe care oamenii le aveau pe masute", a sustinut Vasile Ilie, vicepresedinte PD-L Suceava.

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat ca este consternat de acuzele lui Mitrea, explicand ca duminica a fost la sfintirea unei biserici.

"Am dat bani pentru constructia unei biserici. Cum poate cineva sa creada asa ceva? Nu era o intalnire electorala, ci sfintirea unei biserici. La intrarea in biserica sunt sute de oameni care cer bani", a spus Flutur, adaugand ca nu Miron Mitrea este cel mai potrivit sa faca acuzatii de mita electorala.

Desi democrat-liberalul spune ca banii au fost dati la poarta unor oameni care cereau fonduri pentru ridicarea unei biserici, de fapt, Vasile Ilie isi pregateste banii, ii flutura, si ii pune pe o masa, potrivit imaginilor video.

Potrivit purtatorului de cuvant al BEC, Marian Muhulet, institutia nu a primit inca nicio sesizare si nu poate sa se autosesizeze.

BEC a dat o hotare in ceea ce priveste bunurile care pot fi impartite in aceasta campanie electorala: pixuri, creioane, brichete, tricorui, sepci.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un nou atac la Sydney: Mai multe persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul unei slujbe transmise online VIDEO
Un nou atac la Sydney: Mai multe persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul unei slujbe transmise online VIDEO
Un nou atac a avut loc în Sydney, Australia. Mai multe persoane au fost înjunghiate luni, 15 aprilie, în timpul unei slujbe transmite online. Conform The Guardian, polițiștii au arestat un...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#biserica, #Miron Mitrea, #mita electorala, #BEC, #Gheorghe Flutur , #Consiliul Judetean Suceava