Basescu, Blaga si Udrea, la inmormantarea sotiei lui Flutur

Joi, 30 August 2012, ora 11:39
4927 citiri
Basescu, Blaga si Udrea, la inmormantarea sotiei lui Flutur
Foto: DC News

Presedintele Traian Basescu, presedintele PDL, Vasile Blaga, si fostul ministru al Turismului Elena Udrea vor participa joi la ceremonia de inmormantare a sotiei secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, care a murit de cancer uterin.

Inmormantarea va avea loc incepand cu ora 12:00, in Gura Humorului, in prezenta a sute de localnici si oameni politici, arata Mediafax.

Prezenti mai sunt si fostii ministri PDL Gabriel Berca, Valerian Vreme, deputatul Marius Spanu si senatorul Sorin Fodoreanu.

Sotia secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, a murit, luni noapte, in urma unei boli incurabile.

Gheorghe Flutur si-a pierdut sotia.

Aceasta se lupta cu cancerul uterin de mai multi ani. Sotia politicianului, in varsta de 53 de ani, s-a stins din viata la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava.

PDL a emis un comunicat prin care isi arata sprijinul fata de pierderea suferita de Gheorghe Flutur.

"Partidul Democrat Liberal isi exprima durerea, dar si sprijinul fata de familia Flutur care trece acum prin momente grele odata cu incetarea din viata a Elizei Flutur, sotia secretarului general al partidului, Gheorghe Flutur. Membrii Partidului Democrat Liberal sunt alaturi de familia indoliata, pe care o asigura de tot suportul moral de care aceasta are nevoie", se arata in comunicat.

#Flutur Gheorghe PDL deces sotie, #Flutur Basescu Udrea inmormantare, #Flutur Suceava Blaga deces , #PDL