Blaga, sustinut de un important lider PDL: "E nevoie de el"

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 20:24
2858 citiri
Blaga, sustinut de un important lider PDL: "E nevoie de el"

Presedintele PDL, Vasile Blaga, criticat in ultimul timp de importanti lideri ai partidului, care au cerut schimbarea sa din functie, e sustinut la conducerea formatiunii de catre secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, care spune ca acesta merita un nou mandat.

"Militez pentru continuitate si consolidarea partidului, sunt in echipa domnului Blaga. Il sustin, sunt consecvent, am lucrat impreuna, ne asumam raspunderea impreuna (...) E nevoie de un lider ca domnul Blaga, bun organizator, ferm, foarte pragmatic si care are o sustinere puternica in partid", a spus Flutur pentru Ziare.com.

Flutur e chiar intr-un turneu alaturi de Blaga si alti lideri in filialele partidului, pentru a face o analiza si a mentine contactul cu organizatiile locale.

"Am parcurs 10 organizatii judetene pana acum, facem o analiza, pornim de jos in sus", a spus Flutur.

Intrebat despre faptul ca in ultimul timp mai multi lideri importanti ai PDL au spus ca e nevoie de o schimbare a lui Vasile Blaga, Flutur a raspuns ca aceste lucruri ar trebui discutate in interiorul partidului, nu in afara lui.

Preda ataca dur conducerea PDL: Continua blatul din campanie, ne indreptam spre o fundatura

William Brinza: Obligatoriu trebuie schimbat liderul PDL

Cea mai dura critica din partea unui lider important al PDL la adresa lui Blaga a venit din partea primarului Aradului, Gheorghe Falca, cel care s-a aratat de parere, intr-o declaratie pentru Ziare.com, ca "daca Blaga ramane liderul PDL, sperantele votantilor de dreapta vor fi anulate".

In schimb, prim-vicepresedintele Cezar Preda si-a anuntat sprijinul pentru Blaga.

Falca: Daca Blaga ramane liderul PDL, vom anula sperantele votantilor de dreapta

Flutur spune ca Vasile Blaga nu a avut suficient timp sa reconstruiasca partidul, intrucat a avut de infruntat o perioada zbuciumata.

PDL va avea Conventia Nationala, congresul partidului, in mai, cand ar trebui sa fie aleasa o noua conducere. Deocamdata, Vasile Blaga e singurul candidat la presedintia PDL, insa si altii, printre care Gheorghe Falca, ar putea candida.

Paleologu: Formula Blaga din iunie nu mai e viabila. Opozitia se face in USL

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...