Bugetul o sa scoata oamenii in strada: Flutur cheama la revolta

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 19:22
1978 citiri
Bugetul o sa scoata oamenii in strada: Flutur cheama la revolta

Presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anuntat sambata ca democrat-liberalii ar putea organiza marsuri si mitinguri de protest, daca nu se tine cont de amendamentele PDL la legea bugetului pentru anul 2014.

Flutur a spus la Consiliul Judetean de Coordonare al PDL Suceava ca va trebui ca Bucovina sa fie repusa pe harta dupa ce USL a lansat programul "Bucovina uitata", fiind blocate investitiile din judetul Suceava.

"Eu de pe acum va chem. Daca la bugetul de stat nu vor tine cont de cele 280 de amendamente de la Suceava, macar parte din ele, va trebui sa ne manifestam si in alte forme democratice, dar sa stie populatia, inclusiv marsuri, inclusiv mitinguri autorizate", a spus Flutur.

El a afirmat ca nu se mai poate tolera ca USL sa nu aiba fonduri pentru soseaua de centura a municipiului Suceava, finalizata in proportie de 80 la suta si unde acum se fura tot, sau pentru partia de schi de pe Masivul Rarau, realizata, de asemenea, in proportie de 80 la suta, dar unde telegondolele ruginesc pe cablu.

"Pentru ce are USL fonduri? Pentru simpozioane si baronii locali?", s-a intrebat Flutur.

"Liderii USL din Suceava nu vor sa-i supere sefii de la Bucuresti"

El a spus ca liderii USL din Suceava vorbesc in soapta si merg pe varfuri sa nu supere sefii de la Bucuresti.

"Probabil se supara ca exista Bucovina. Cand suntem buni? Cand vin la Putna? Cand suntem buni? Cand fac simpozioane la Voronet? Nu se poate. Mie mi se pare ca este pe nedrept ingenunchiata zona noastra", a spus Flutur.

Flutur considera ca si sucevenii trebuie sa ceara o autostrada nord-sud si una est-vest.

"Poate ca si noi vrem sa facem trei ore pana la Bucuresti. Se fac 12 ore cu radarele acum. Si poate ca pentru cei sapte eurocenti pe care Ponta ii impoziteaza de la benzinariile de la noi, avem si noi dreptul sa ne gandim la asa ceva", a mai spus Flutur.

El a mai declarat ca USL a promis parcuri industriale in judetul Suceava si acum anunta ca fac parcuri zoo la Paltinoasa, facand referire la proiectul lansat de Catalin Nechifor de infiintare a unui parc safari si de aventura.

"Au promis parcuri industriale si fac parcuri zoo la Paltinoasa. Pentru dinozauri probabil. Vor avea cu ce sa populeze", a spus Flutur.

Liderul democrat-liberal a mai aratat ca Suceava are nevoie de investitii, de promovare turistica, de infrastructura si de normalitate.

"Normalitatea inseamna sa vorbim si sa apreciem oamenii cu bataturi in palma", a spus presedintele PDL Suceava.

Quarterly Report - Editia 4

Google și DNSC lansează campania pentru combaterea dezinformării în perioada pre-electorală
Google și DNSC lansează campania pentru combaterea dezinformării în perioada pre-electorală
Google și Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) au anunțat lansarea unei campanii pentru combaterea dezinformării în perioada pre-electorală din România. Campania are...
Microsoft a devenit cea mai valoroasă companie din lume, depășind Apple
Microsoft a devenit cea mai valoroasă companie din lume, depășind Apple
Microsoft a reușit să detroneze Apple, devenind compania cu cea mai mare valoare de piață din lume, o realizare care nu a mai fost atinsă de Microsoft din 2021. Conform unui raport publicat...
#Gheorghe Flutur lege buget, #bani Bucovina buget, #Flutur manifestantii lege buget , #PDL