De ce merita Emil Boc sa ramana presedintele PD-L?

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 12:54
2687 citiri
De ce merita Emil Boc sa ramana presedintele PD-L?
Foto: Arhiva

Vicepresedintele Gheorghe Flutur il prezinta pe Emil Boc drept un om de echipa, onest, extrem de muncitor, foarte responsabil, care isi pastreaza cuvantul dat, motiv pentru care il si sustine pentru un nou mandat de presedinte PD-L.

"Cel mai bun argument este ca a probat. Am castigat cu Emil Boc toate randurile de alegeri in ultimii ani. Apoi, a fost prim-ministru in cea mai grea perioada post-decembrista si Romania a reusit sa treaca cu bine si sa nu intre in derapaje economice.

Acum, socotesc ca partidul validat in atatea alegeri si trecut printr-o guvernare foarte grea trebuie sa isi consolideze echipa. Emil Boc poate face acest lucru, el accepta generatiile foarte diferite, accepta personalitati diferite ca gandire si accepta idei foarte diferite. Este un garant al acestor chestiuni, un om care a integrat foarte bine echipa. Sunt convins ca, sub Emil Boc, PD-L in perioada urmatoare se va moderniza, ca sa putem crea premisele modernizarii Romaniei.

Emil Boc este un om de echipa, consecvent, onest, extrem de muncitor, foarte responsabil, isi pastreaza cuvantul dat. El s-a validat pe timp de furtuna si ca prim-ministru si ca presedinte de partid", a declarat Gheorghe Flutur pentru Ziare.com

Cine ar fi cel mai bun presedinte al PD-L? - Sondaj Ziare.com

In opinia sa, perioada asumarii masurilor dificile a trecut, iar romanii vor incepe sa simta treptat efectele acestor masuri benefice.

"Si apoi e nevoie de recastigarea increderii in PD-L. In motiunea noastra ati vazut cateva principii, obiective pe care ni le fixam, legate de responsabilitate, moralitate, sanse egale, incurajarea economiei de piata. Sunt principii foarte ambitioase, care sunt sustinute de o echipa intreaga. In jurul lui Emil Boc sunt foarte multi oameni care au confirmat in alegeri pe uninominal", a explicat Gheorghe Flutur de ce va reusi Emil Boc sa duca PD-L la victorie in alegerile locale si partiale din 2012.

Emil Boc intra in competitia interna din partid insotit de numerosi ministri, senatori, deputati si lideri de filiale. Printre acestia se numara Roberta Anastase, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Teodor Baconschi si Valeriu Stoica.

Batalia pentru sefia PD-L nu va fi insa nici pe departe una usoara, Vasile Blaga anuntandu-se drept un contracandidat redutabil, cu o echipa destul de puternica.

Incepe lupta in PD-L - vezi cum au plecat in cursa Boc, Blaga si Paleologu

Incepand de luni, cei doi pretendenti principali la fotoliul de lider al democrat-liberalilor, carora li se adauga si Theodor Paleologu, au inceput intalnirile cu militantii din tara ai partidului. Rezultatele se vor vedea la Conventia din 14-15 mai, cand PD-L isi va alege noua conducere.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Gheorghe Flutur Boc alegeri, #alegeri PDL, #Boc Blaga Paleologu alegeri , #PDL