Flutur: Antonescu se afla intr-o lesa stransa - e iritat de dependenta de Ponta

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 20:29
2546 citiri
Flutur: Antonescu se afla intr-o lesa stransa - e iritat de dependenta de Ponta

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur sustine ca scandalul Ponta-Antonescu are ca rezultat concret o tot mai proasta guvernare si ca declaratia lui Ponta ca fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele a fost facuta "pentru a-i reaminti lui Antonescu ca se afla intr-o lesa politica foarte stransa".

Senatorul PDL Gheorghe Flutur sustine, intr-un comunicat de presa transmis miercuri, ca USL isi foloseste energiile pentru certuri interne, si nu pentru a gasi solutii la problemele Romaniei, iar liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, "practica asiduu teleguvernarea" si isi fac concurenta unul altuia din studiourile de televiziune.

Liderul PDL considera ca increderea dintre PNL si PSD s-a fisurat grav din cauza scandalului numirii procurorilor.

"Victor Ponta si Crin Antonescu raman impreuna nu pentru interesele tarii, ci pentru interesele lor personale: Ponta vrea sa fie in continuare premier, iar Antonescu vrea sa ajunga presedinte", sustine Flutur.

El a adaugat ca in fiecare seara pe posturile de televiziune ruleaza "cate un nou episod din scandalul Ponta-Antonescu, care are rezultat concret o tot mai proasta guvernare, iar romanii primesc circ in loc de solutii".

"Dependenta electorala de Victor Ponta si PSD este evidenta si il irita pe Crin Antonescu, mai ales ca partenerul sau nu pierde ocazia de a-i reaminti acest lucru. Declaratia lui Ponta ca fara PSD nu castiga nimeni prezidentiale a fost facuta pentru a-i reaminti lui Antonescu faptul ca se afla intr-o lesa politica foarte stransa, iar fara USL este un prezidentiabil fara sanse", mai sustine liderul PDL.

El a subliniat ca performantele economice ale USL dupa 11 luni de guvernare nu indeamna la optimism, iar cei din USL raman fara solutii la problemele romanilor si au inceput deja sa isi paseze unii altora esecurile guvernarii.

"Scaderea constanta a nivelului de trai arata limpede ca USL a esuat ca forta de guvernare in Romania. USL i-a dezamagit pe multi romani, care au inteles ca 'Jos PDL' si 'Jos Basescu' au fost doar sloganurile pentru acoperirea incompetentei USL. Azi, romanii pot judeca cu mintea si cu buzunarul lor ca venirea USL la putere nu le-a adus bunastarea dorita, ci a afundat Romania in saracie", adauga secretarul general al PDL.

Quarterly Report - Editia 4

Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Ultimul incident din Parlamentul României, în care deputatul PNL Florin Roman a fost agresat de către fostul său coleg, deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, a readus în atenția publică...
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu susține că România va intra în Schengen cu drepturi depline, pe cale terestră, până la sfârșitul anului 2024. „Promisiunea” a fost făcută de Ziua Românilor...
#Flutur dependenta Ponta Antonescu, #Flutur lesa Antonescu , #PDL