Flutur: Aproape intregul Guvern are probleme cu justitia. USL ii apara pe toti

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 23:34
3028 citiri
Flutur: Aproape intregul Guvern are probleme cu justitia. USL ii apara pe toti

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, crede ca sustinerea totala a celor din USL pentru ministrii declarati incompatibili de Agentia Nationala de Integritate le e caracteristica, intrucat si-au aparat fiecare ministru care a avut probleme cu legea.

"E in nota caracteristica a USL de a se transforma in aparatorul tuturor celor care au probleme cu justitia. La alegerile din 9 decembrie vor plati pentru aceasta duplicitate - au promis multe lucruri, dar nu le-au facut. Au mai mult de 10 ministri cu probleme cu justitia - care au fost schimbati sau urmeaza sa fie - asta inseamna aproape un guvern intreg", a spus Gheorghe Flutur pentru Ziare.com.

Flutur sustine ca USL face rau Romaniei prin astfel de sustinere pentru membrii sai cu probleme penale.

"PDL sustine respectarea institutiilor statului, atitudinea USL face rau Romaniei. As vrea sa cred ca macar presiunea campaniei o sa-i faca sa-si faca ordine in curte", a mai declarat Flutur.

4 membri ai Guvernului, incompatibili

Ministrul Transporturilor - Ovidiu Silaghi, al Dialogului Social - Liviu Pop, al Dezvoltarii Regionale - Eduard Hellvig si secretarul general adjunct al Guvernului - Dan Mihalache, au fost declarati incompatibili de ANI, vineri. In afara de Pop, toti sunt membri ai PNL.

Hellvig, despre acuzele ANI: Tara e supusa unor mizerii, oameni au murit la Revolutie

Marti, Dan Mihalache a fost demis de premierul Ponta. Informatiile din presa spun ca acesta a fost schimbat din cauza afirmatiilor sale antiamericane, dar si a conduitei sale publice, varianta pe care Mihalache o neaga. El a spus ca presedintele ANI, Horia Georgescu, e "o jigodie frustrata" si ca, daca parteneriatul romano-american depinde de persoana acestuia, "mai bine nu".

Crin Antonescu e pe deplin solidar cu demnitarii incompatibili

#Flutur USL ministri incompatibili, #Flutur ministri probleme justitie , #PDL