Flutur: Candidez la functia de secretar general PDL

Joi, 04 Aprilie 2013, ora 22:41
2174 citiri
Flutur: Candidez la functia de secretar general PDL

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat ca joi si-a inscris candidatura pentru aceeasi functie, el spunand ca una dintre prioritati este ca PDL sa faca o opozitie "puternica, agresiva si fara compromisuri".

"Imi exprim speranta ca noua echipa va avea oameni politici de forta, profesionisti pe domenii", a spus liderul PDL.

El a aratat ca partidul va trebui sa actioneze in perioada urmatoare pe doua directii principale: de opozitie puternica la USL si de consolidare prin reconstructia filialelor.

"Avem doua directii urgente. O opozitie puternica la USL, agresiva, continua si fara compromisuri si consolidarea partidului prin reconstructia filialelor", a spus Flutur.

El a adaugat ca mandatul secretarului general al partidului este extrem de important in special in ceea ce priveste reconstructia si consolidarea.

"Eu sunt un om de echipa. Fac echipa cu Vasile Blaga si cu ceilalti colegi din PDL si sunt convins ca in perioada urmatoare obiectivele noastre vor prinde contur", a mai spus Gheorghe Flutur.

Colegiul Director National al PDL a convocat pentru sambata, 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, Consiliul National de Coordonare in care va fi aleasa noua conducere a partidului.

La CNC vor fi alesi prim-vicepresedintii, vicepresedintii, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritare, litigii si statut si cei ai Comisiei de revizie si control.

#Gheorghe Flutur PDL, #Flutur candidatura PDL , #PDL