Flutur cere organizarea unei Conventii extraordinare a PDL

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 18:10
2205 citiri
Flutur cere organizarea unei Conventii extraordinare a PDL
Foto: Arhiva

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur solicita organizarea, "la anul", a unei Conventii Nationale extraordinare a partidului pentru a fi reglate tensiunile aparute dupa alegerile parlamentare.

Proaspat ales senator, cu un numar de voturi mare, fata de al colegilor sai, Gheorghe Flutur considera ca cea mai buna solutie pentru calmarea tensiunilor din partid este organizarea, in anul ce urmeaza, a unei noi Conventii Nationale a PDL.

"Acum trebuie sa fim rationali, sa strangem randurile, sa adunam oamenii langa noi si nicidecum nu trebuie dezbinare si schimbare. Cred ca partidul asta a dat dovada de forta, iar anul viitor o Conventie poate sa clarifice lucrurile. Acum trebuie sa ne unim", a declarat Flutur pentru Ziare.com.

Precedenta Conventie Nationala a PDL a avut loc in acest an, la sfarsitul lunii iunie, dupa rezultatul slab inregistrat la alegerile locale.

Falca vrea demisia lui Blaga: E o chestiune de onoare, nu de dusmanie

Luni, dupa afisarea primelor rezultate ale alegerilor parlamentare, mai multi lideri ai PDL au solicitat demisia actualei conduceri a partidului.

"A fost un scor propus, un punct de atins: 24% la alegerile parlamentare, ca si la alegerile locale. Nu s-a atins acest lucru.

Eu cred ca este o chestiune de onoare, nu de dusmanie (demisia lui Vasile Blaga - n.red.), exact pentru a se da drumul la discutii si alte proceduri, pentru a se deschide o miscare de dreapta, astfel incat la urmatoarea competitie dreapta sa fie pregatita din punct de vedere uman, dar si cu o alta platforma", a declarat primarul Aradului, Gheorghe Falca, la B1 TV.

Primul democrat-liberal care si-a dat demisia dupa aflarea rezultatelor votului a fost Cezar Preda. El a demisionat din toate functiile pe care le are in partid.

Blaga, despre demisie: Dupa razboi, multi viteji se arata

Vasile Blaga a refuzat sa comenteze solicitarile colegilor sai, spunand ca acest gen de discutii se poarta in interiorul partidului. El a reamintit ca dupa ce a pierdut alegerile la Bucuresti si-a dat demisia si la fel a actionat cand a trebuit sa faca "un pas in spate" la Ministerul de Interne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Gheorghe Flutur conflict PDL, #Gheorghe Flutur demisie Blaga, #Gheorghe Flutur Conventie PDL , #PDL