Flutur: Cred ca cei de la USL au pijamalele prin studiourile TV

Sambata, 02 Martie 2013, ora 20:15
2588 citiri
Flutur: Cred ca cei de la USL au pijamalele prin studiourile TV
Foto: nasul.tv

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, la Vaslui, ca actuala putere lucreaza asiduu la imagine, liderii sai probabil avand si pijamalele in studiourile TV, pentru a fi nelipsiti de la televizor.

Pedelistul din Suceava sustine ca procentul detinut de Putere, 70%, este mai periculos decat un 51% si ca, in final, va duce la prabusirea USL, a declarat el, conform Mediafax.

"La cate prostii fac cei din USL, nu e nevoie sa-i criticam noi. Acest 70 la suta, cat are USL, uneori este mai periculos decat un 51 la suta, pentru ca, pe de o parte, isi creeaza opozitie in casa, stau cu soacra in casa, pe de alta parte fiindca sunt foarte relaxati, se duc prin concedii pe la schi. Acest 70 la suta le-a creat o aroganta de care ne-am mai molipsit si noi, din pacate. Dar vor veni facturi din ce in ce mai mari, pentru care cei din USL vor plati.

In campanie, au promis orice. Tot ce au criticat ei cand noi eram la putere acum fac ei la guvernare, cum ar fi coplata in spitale, timbrul de mediu si gazele de sist. Sigur, ei sunt intr-un exercitiu continuu de imagine. Cred ca au pijamalele prin studiourile TV, pentru ca mai mult sunt la televizor decat la Guvern", a declarat Flutur.

Vasile Blaga si-a prezentat sambata motiunea "PDL - politica dincolo de lozinci" cu care si-a anuntat candidatura la sefia partidului. Circa 200 de membri ai Organizatiei Judetene Vaslui a PDL au fost prezenti.

#Gheorghe Flutur USL pijamale TV, #Gheorghe Flutur Vaslui Blaga, #Vasile Blaga motiune PDL , #PDL