Flutur, despre noul Cod Rutier: Degeaba dai amenda, daca nu se incaseaza la primarie

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 09:00
2144 citiri
Flutur, despre noul Cod Rutier: Degeaba dai amenda, daca nu se incaseaza la primarie
Foto: Arhiva

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a discutat, marti seara, despre noul Cod Rutier care prevede sanctiuni mai dure pentru cei care nu respecta regulile in trafic. Acesta sustine ca amenzile sunt date degeaba soferilor daca banii nu ajung in bugetul primariilor.

"Nu-mi este clara urgenta si este un concurs de ordonante de urgenta intre PNL si PSD. Avem lege, oameni buni, haideti s-o aplicam! Cum il faci pe om sa respecte legea? Hai sa vedem gradul de incasare a amenzii. Degeaba dai amenda, daca nu se incaseaza la primarie.

Cred ca trebuie imbunatatit filtrul cu care ii trimitem in trafic pe unii soferi. Daca o sa marim absurd amenzile si o sa creasca numarul celor care nu au cum sa le plateasca, nu cred ca rezolvam, pe fond, problema", a spus Flutur la Digi 24.

Stroe, dupa sedinta PNL: S-a optat, ca decizie politica, pentru ordonanta de urgenta pe Codul rutier

Ministerul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marti, ca s-a optat, ca decizie politica, pentru promovarea noului Cod rutier prin ordonanta de urgenta a Guvernului. Acesta a precizat ca se vor mai opera modificari la proiectul de act normativ pana miercuri.

#Flutur amenzi cod rutier, #Flutur amenzi soferi, #Flutur Noul Cod Rutier, #noul Cod Rutier , #PDL