Flutur: Din PDL Suceava a pornit revolutia portocalie

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 20:49
2180 citiri
Flutur: Din PDL Suceava a pornit revolutia portocalie
Foto: Arhiva

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, ca PDL Suceava, de unde a pornit "revolutia portocalie", poate constitui in continuare "balonul de oxigen" pentru relansarea partidului, iar un program-pilot aplicat in filiala va merge "nemteste" in toate organizatiile din tara.

Flutur a declarat in cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, la care au participat membrii Biroului Permanent National al partidului, ca PDL Suceava poate constitui, in continuare, balonul de oxigen pentru relansarea partidului, care se afla intr-un moment crucial.

"De aici a pornit revolutia portocalie si am facut-o impreuna, dragi colegi. A fost bine pentru judetul Suceava si pentru Romania. De aici au pornit foarte multe evenimente si de aceea am vrut, astazi, sa stiti ca e nevoie sa va incarcati cu energie pozitiva si o sa va incarcam cu energie pozitiva, pe cei din BPN si pe ceilalti, pentru ca avem batalii grele de dus, dar sunt convins ca vom sti sa le ducem bine organizati si cu tinta precisa sa castigam alegerile din 2016", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai aratat ca in calitate de secretar general al partidului, care se ocupa de organizare, a implementat in organizatia suceveana un proiect pilot care urmeaza sa fie pus in aplicare si in celelalte organizatii.

"Sunt secretarul general al partidului si secretarul general are misiuni organizatorice mai multe. Aici, acasa, am incercat un program pilot de organizare si, daca aici merge, va garantez domnule Blaga ca o sa mearga nemteste in toata Romania", a spus Flutur.

El a aratat ca PDL poate merge la victorie doar foarte bine organizat.

#PDL Suceava revolutie portocalie, #PDL Suceava balon oxigen, #Flutur relansare partid Suceava , #PDL