Flutur: Iliescu si Voiculescu alimenteaza ideologic de la pompele lui Patriciu

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 16:02
2309 citiri
Flutur: Iliescu si Voiculescu alimenteaza ideologic de la pompele lui Patriciu
Foto: Antena3

PD-L considera ca Alianta PNL+PC reprezinta un "viraj definitiv" al liberalilor catre stanga politicii romanesti si ca "ideologii" PSD si PC, Ion Iliescu si Dan Voiculescu, se "alimenteaza ideologic acum de la pompele lui Dinu Patriciu".

Declaratiile au fost facute de vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur, in cadrul unei conferinte de presa tinute la cateva minute dupa ce PNL si PC au parafat noua Alianta de Centru Dreapta.

Acesta a reamintit ca PD-L a intreprins toate demersurile pentru "a atrage PNL catre modernizarea Romaniei", dar, "din pacate, Crin Antonescu si Victor Ponta, aparatori vasnici ai statului lui Ion Iliescu, nu au dorit sa participe la modernizarea acestei tari".

"Este clar pentru toata lumea ca miscarea PNL de astazi limpezeste apele in politica romaneasca, PNL mergand definitiv spre stanga politicii romanesti.(...)Constatam acest viraj definitiv al PNL, care va fi aspru sanctionat de electorat", a conchis vicepresedintele PD-L.

Democrat-liberalii s-au reunit luni in prima sedinta a Biroului Permanent National din acest an. Pe agenda de lucru a conducerii democrat-liberale s-au mai aflat noul Cod al Muncii, Legea Sindicatelor, a patronatelor, Legea Conflictelor de munca.

De asemenea, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a prezentat "foaia de parcurs" a noii Legi a Educatiei, dupa intrarea ei in vigoare la inceputul acestui an. Printre masurile imediate care vor fi implementate se numara alegerea consiliilor de administratie in scoli, finantarea per elev, implicarea mai puternica a organizatiilor de parinti sau stabilirea consturilor standard pe scoala.

"Cea mai importanta problema discutata, prioritatea de grad 0 pt PD-L si coalitia de guvernare, a fost tema masurilor economice care vor fi adoptate in 2011, masuri bazate atat pe surse de la buget, dar mai ales pe atragerea de fonduri europene.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Ale lui Patriciu sunt, desigur, doar pompele funebre fiindca pompele noastre de petrol pe care le- a luat cu un leu simbolic pentru rusi, el le are doar in custodie, ca magaziner. Rusia ne plateste alesii cu petrolul noastru si asta ne tine de cald !!!