Flutur: Obezitatea de 70% a USL a facut ca vocea PDL sa nu fie auzita

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 23:19
2418 citiri
Flutur: Obezitatea de 70% a USL a facut ca vocea PDL sa nu fie auzita

Senatorul PDL Gheorghe Flutur, secretar general al partidului la nivel national, a declarat, vineri, ca 2013 a fost anul reconstructiei partidului, de la baza spre structurile centrale.

"PDL, in aceste sase luni dupa Conventia nationala, a facut un efort urias si s-a reconstruit", a spus Flutur, aratand ca s-au realizat toate obiectivele propuse pentru acest interval de timp.

"Ne-am propus desemnarea Guvernului alternativa si in septembrie am facut-o. Ne-am propus si desemnarea candidatului la presedintia Romaniei. Peste 140.000 de membri de partid au fost la votul intern si au votat Catalin Predoiu, cu peste 103.000 voturi. Cred ca 2014 gaseste PDL pregatit pentru europarlamentare. Nu a fost usor sa mobilizezi oamenii", a spus Flutur.

Totodata, secretarul general al PDL a anuntat ca dupa sarbatorile de iarna vor fi stabilite ordinea candidatilor partidului pe lista pentru alegerile europarlamentare si strategia de campanie, evitand sa precizeze cate locuri eligibile vor fi pe lista PDL.

Flutur a subliniat ca noul an va gasi PDL pregatit pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale si a aratat ca alegeri interne s-au organizat in 41 de organizatii ale partidului, ramanand organizatiile PDL din Iasi, Ilfov, Hunedoara, Vrancea, Sectorul 4 Bucuresti si Diaspora.

Secretarul general al PDL si-a exprimat nemultumirea ca "obezitatea de 70% a USL" a facut ca vocea PDL, singurul partid care face "opozitie reala" in Parlament, sa nu fie bine auzita, desi democrat-liberalii au depus noua motiuni simple si 11 sesizari la Curtea Constitutionala.

#Gheorghe Flutur opozitie PDL, #Gheorghe Flutur obezitate USL, #Flutur initiative legislative PDL , #PDL
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Pai, ce sa-i faci daca Turcescu isi umple studioul doar cu
Poza grob
grob
rank 5
Nu obezitatea, ci mugetele...