Flutur: PD-L va vota pentru convocarea sesiunii extraordinare

Luni, 13 Iulie 2009, ora 14:47
1211 citiri
Flutur: PD-L va vota pentru convocarea sesiunii extraordinare
Foto: Antena3

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca democrat-liberalii vor vota, cel mai probabil, pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru cazurile Ridzi si Tariceanu.

El nu a spus, insa, cum va vota partidul in cazul ministrului sau, Monica Iacob Ridzi, in cazul careia o comisie parlamentara a propus inceperea urmaririi penale.

"N-am discutat cum vom vota. Eu nu vreau sa comentez mai mult. Sa asteptam intai ca Biroul Permanent sa stabileasca calendarul. Nu am discutat despre raport (raportul separat al deputatilor PD-L din Comisie, n.red.). Parlamentarii vor vota asa cum este corect, cum este legal, cum cere regulamentul", a raspuns Boc.

Destul de iritati de aceste raspunsuri monosilabice, jurnalistii prezenti l-au intrebat pe Flutur de ce se mai numeste Birou Permanent sau Birou Politic al partidului, daca nu se discuta nicio tema politica. Vicepresedintele PD-L a explicat ca se discuta acele teme prioritare pentru un partid care are si primul ministru si cele mai importante ministere economice.

Am auzit si eu ca a fost doamna Ridzi prezenta saptamana trecuta

Desi in urma cu o saptamana, dupa sedinta partidului, Flutur iesea si le spunea jurnalistilor ca ministrul Tineretului si Sportului, in a carui caz ancheta parlamentara nu era finalizata la acea data, nu a fost prezenta la sedinta, acum vicepresedintele PD-L a recunoscut ca a dezinformat atunci, insa nici el nu a stiut pentru ca nu a vazut-o.

"M-ati intrebat, n-am spus ca da sau nu. Eu n-am vazut-o. Dupa aceea m-am interesat, am aflat ca a fost. Fusese la un moment dat dupa care a plecat. Nu a luat cuvantul si nici nu am discutat despre cazul ei", a spus Flutur.

Cat despre candidatul pe care PD-L in va avea la prezidentiale, avand in vedere ca europarlamentarele au trecut demult si partidul nu a anuntat nimic, asa cum promisese, Flutur a spus ca inca nu poate spune nimic pentru ca...nu s-a discutat.

El a precizat, inca, ca celelalte partide se grabesc sa isi anunte candidatii pentru locurile 2,3 si 4.

"Sa fie sanatosi, este problema dumnealor (ca si-au anuntat candidatii, n.red.). Concureaza pentru locurile 2, 3 si 4 si se grabesc. Am spus ca anuntam dupa 7 iunie. Vom discuta, e dupa 7 iunie, vom vedea cand.

Primul pas este organizarea si intarirea partidului, mergem in teritoriu, consolidam organizatiile. Daca va uitati, toti ministrii nostri si premierul sunt foarte des in teritoriu, asta inseamna consolidarea unui partid la guvernare", a mai spus Flutur.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gheorghe Flutur, #Monica Iacob Ridzi, #vot PDL, #sesiune extraordinara , #PDL
Comentarii
Poza Gellu
Gellu
rank 5
PD-L = singurul Partid adevarat din tara asta!!!
Poza gelu
gelu
rank 1
PD-L= Partid De Lapidatori din toate pozitiile si directiile!!!