Flutur: Ponta are dorinta de a trece, ca ministru interimar, prin toate ministerele

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 22:05
1260 citiri
Flutur: Ponta are dorinta de a trece, ca ministru interimar, prin toate ministerele

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri ca prim-ministrul Victor Ponta isi doreste sa treaca prin toate ministerele ca interimar, dupa ce, doar in acest an, a condus intr-o perioada de interimat doua ministere.

Flutur a facut referire la condamnarea la inchisoare a fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care si-a dat demisia din functie, dar si la cei 14 ministri inlocuiti in cele doua cabinete Ponta.

"Condamnarea unui ministru in functie nu este decat cireasa pe tort. Evident, cazul Fenechiu nu ar fi trebuit sa existe, el nu ar fi trebuit nominalizat. Dar domnul Ponta ne-a obisnuit cu aceasta situatie. Poate este dorinta de a trece, ca ministru interimar, prin toate ministerele", a declarat senatorul democrat-liberal, citat de Mediafax.

"Cel mai cinstit Guvern al Romaniei", ciopartit de scandaluri de coruptie si integritate

Printre motivele pentru care cei 14 ministri si-au pierdut functia - demisi sau demisionari - se numara incompatibilitatea, conflictul de interese, acuzatiile de plagiat, implicarea in organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui si, in ultima instanta, condamnarea la inchisoare.

Ponta a preluat interimatul la Transporturi, dar a iesit singur la declaratii

Victor Ponta, ministru interimar al Justitiei. Traian Basescu a semnat numirea (Video)

Victor Ponta a ocupat functia de ministru al Justitiei, incepand cu sfarsitul lunii martie, in calitate de interimar, dupa ce Mona Pivniceru si-a dat demisia, fiind desemnata judecator al Curtii Constitutionale.

Totodata, premierul este si actualul ministru (interimar) al Transporturilor, functie preluata pe 15 iulie, dupa ce liberalul Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

#Gheorghe Flutur Ponta interimar, #Victor Ponta ministru interimar, #Ponta interimar Transporturi, #Fenechiu condamnat inchisoare , #PDL