Flutur: Ponta se foloseste de pensionarii militari impotriva adversarilor din PNL

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 20:06
2663 citiri
Flutur: Ponta se foloseste de pensionarii militari impotriva adversarilor din PNL

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, afirma ca prim-ministrul Victor Ponta se foloseste de pensionarii miliari impotriva adversarilor din PNL.

Flutur declara, intr-un comunicat de presa, ca USL ii mintea pe romani in campania electorala ca nu se pune problema de noi taxe sau impozite. Realitatea arata exact contrariul, sustine Flutur, potrivit Mediafax, intrucat singura solutie pe care a gasit-o pentru pensionarii militari este sa taie veniturile bugetarilor prin asa-zisa taxa de solidaritate.

"Victor Ponta este mult mai preocupat de razboiul intern din USL decat de soarta romanilor. El se foloseste de pensionarii militari, utilizandu-i ca instrument impotriva adversarilor sai din PNL. Premierul incearca sa arunce responsabilitatea gasirii de resurse pentru pensiile militare in carca liberalilor", arata Flutur.

"Acest joc de-a pasatul raspunderii in USL arata limpede ca guvernarea e pe drumul esecului. Victor Ponta incearca sa imparta cat mai egal esecul guvernarii cu cei din PNL", adauga acesta.

In fine, "dupa ce guvernele PDL au pus ordine in sistemul pensiilor militare, peste 90% fiind majorate, acum pensionarii risca sa nu-si mai primeasca banii, din cauza incompetentei politicienilor din USL", declara Gheorghe Flutur.

#Gheorghe Flutur atac Ponta pensii militari, #Flutur Ponta pensii militari , #PDL