Flutur: Prognoza de crestere economica este sumbra, USL sa puna capat crizei politice

Luni, 13 August 2012, ora 18:32
1746 citiri
Flutur: Prognoza de crestere economica este sumbra, USL sa puna capat crizei politice
Foto: Arhiva

Secretarul General al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat luni ca principala cauza a scaderii cresterii economice este instabilitatea politica a guvernului Ponta, facand astfel un apel catre cei din USL sa ,,puna capat" crizei politice.

"Conducerea partidului a facut o informare ( la sedinta BPN n.red.) referitoare la discutiile avute astazi ( luni n.red.) de dimineata cu delegatia FMI la Bucuresti, CE si BM, discutii din care rezulta mai intai ingrijorarea oficialilor referitoare la instabilitatea politica, dar si la lipsa de masuri economice pentru asigurarea unei cresteri economice.

Va reamintesc cresterea este de 1,2% cu prognoze sumbre pentru perioada urmatoare. Trebuie sa aduc aminte ca atunci cand a venit guvernul Ponta era o crestere estimata de 1,5%. Cauza principala este aceasta instabilitate politica unde cei care sunt la guvernare au responsabilitatea si cred ca apelul nostru al PDL-ului trebuie sa il facem de fiecare data si il fac si astazi catre cei din USL. Sa punem capat crizei si sa puna capat crizei politice din aceasta tara pentru ca vorbim de crestere economica scazuta, vorbim de lipsa investitiilor si solutia de baza este revenirea la normalitate", a declarat Flutur la conferinta de presa de la finalul sedintei BPN al partidului.

Secretarul General al PDL a precizat ca exista o ingrijorare la nivelul comunitatii romanesti din strainatate, deoarece acestia sa tem sa nu isi piarda locul de munca din cauza "instabilitatii" create in Romania.

"As vrea sa spun cateva lucruri legate de ingrijorarea comunitatii internationale pentru ca exista aceasta ingrijorare si ea se refera la presiunile care sunt facute de catre USL la adresa institutiilor democratice si a mecanismelor democratice a statului.

Asa cum spunea si departamentul de stat american aceasta ingrijorare este si in Europa si trebuie sa va spun ca in aceste zile foarte multi oameni care sunt veniti acasa in concediu, romani de-ai nostri isi exprima ingrijorarea pierderii locurilor de munca din tarile in care lucreaza tocmai din cauza acestei instabilitati create de Romania. Si cred ca trebuie sa ne gandim cu totii si mai responsabil pentru a nu le periclita locul de munca si a romanilor din afara si a celor de aici de acasa", a subliniat Gheorghe Flutur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Flutur crestere economica sumbra, #Flutur apel USL criza, #PDL intalnire FMI , #PDL