Flutur: Saptamana viitoare incepem evaluarea filialelor PDL

Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 14:00
1711 citiri
Flutur: Saptamana viitoare incepem evaluarea filialelor PDL
Foto: Arhiva

PDL va incepe de saptamana viitoare evaluarile organizatiilor din teritoriu dupa care va stabili cu ce forte politice va colabora pentru a se constitui ca alternativa la USL, a declarat marti secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

El a mai spus ca PDL va cauta si un candidat la alegerile prezidentiale care va trebui sa fie "din partea dreapta si centru dreapta a politicii romanesti".

"Pe 23 februarie va fi convocat Consiliul National de Coordonare si apoi avem Conventia nationala. In primul rand partidul isi face propria evaluare a filialelor si a performantei modeste sau lipsei de performanta de la alegerile parlamentare din decembrie, dupa care discutam si urmatorii pasi, daca facem sau nu alianta si cu cine. Categoric ar fi necesara o colaborare cu alte formatiuni.

PDL trebuie sa ramana un partid deschis, de dialog cu celelalte forte de opozitie democratica din Romania pentru a se constitui ca alternativa la USL. De saptamana viitoare vom face evaluarile in teritoriu", a spus Flutur, intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca la evaluari PDL nu va merge pe excluderi din partid, ci pe gasirea de solutii pentru eficientizarea activitatii.

Pe de alta parte, Flutur a mai mentionat ca PDL are responsabilitatea ca in perioada urmatoare sa gaseasca cel mai bun candidat la alegerile prezidentiale din 2014 care poate fi din PDL sau din alt partid din partea dreapta si centru- dreapta a politicii romanesti.

#Flutur evaluari PDL, #Flutur PDL filiale evaluare , #PDL