Flutur: USL a trimis camioane de flyere "murdare" in teritoriu

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 16:19
3607 citiri
Flutur: USL a trimis camioane de flyere "murdare" in teritoriu

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, acuza USL ca a trimis in teritoriu cateva camioane de fluturasi cu atacuri la adresa liderilor ARD.

"USL e mult sub 50% in sondaje, de aceea au inceput o campanie murdara, au trimis camioane de flyere in teritoriu, cu fel de fel de atacuri la adresa liderilor ARD", a spus Flutur pentru Ziare.com.

El spune ca sondajele aparute in ultimele zile, in care ARD e cotat la sub 20%, chiar in jur de 15%, nu sunt reale si sunt facute pentru USL.

"Am mai trait episodul, dadeau sondaje duble. USL-ului ii face rau, au rol de etnobotanice. ARD va face o surpriza placuta la aceste alegeri, nu vreau sa comentez mai mult", a mai comentat Flutur, fara sa precizeze scorul exact.

Secretarul general al PDL spune si "simte" ca ARD ajunge la guvernare.

"Avem cat ne trebuie sa guvernam. Una sunt alegerile din sondaje, alta alegerile reale. Noi avem masuratorile noastre, care ne-au dat rezultatul la miime, simt ca vom guverna", se mai arata de parere Flutur.

Alegeri parlamentare 2012: USL, peste 60 la suta. ARD, la egalitate cu PP-DD

USL are sanse mari sa obtina majoritatea voturilor la alegerile parlamentare care se vor desfasura pe 9 decembrie, in timp ce ARD se afla la egalitate cu PP-DD, conform unui sondaj recent.

USL ar obtine 60,5% din voturi, iar ARD si Partidul Poporului ar fi la egalitate, cu aproape 15 procente, conform unui sondaj al institutul de sociologie IMAS, realizat la comanda Europa FM.

Cercetarea estimeaza o prezenta la vot de 45%, adica 8,2 milioane de alegatori.

Alte 2 case de sondare a opiniei publice, CURS si Avangarde, dau USL la 57%, ARD la 17% si PP-DD la 15%.

#Flutur USL camioane flyere, #Flutur USL campanie murdara , #PDL
Comentarii
Poza calculator
calculator
rank 1
Fluturas nu aveti aripioare/Domnul Ponta vi le-a retezat !
Poza Preacuriosul
Preacuriosul
rank 5
La voi au văzut modul ăsta de făcut campanie. Ce te miri acum?!