Iasi: Gheorghe Flutur sustine motiunea depusa de Vasile Blaga

Sambata, 02 Martie 2013, ora 14:04
1710 citiri
Iasi: Gheorghe Flutur sustine motiunea depusa de Vasile Blaga

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur, a declarat sambata, cu prilejul lansarii la Iasi a motiunii "Romania Dreapta. PDL - Politica dincolo de lozinci", semnata de Vasile Blaga, ca sustine motiunea pentru ca este cea mai acoperitoare dintre toate cele trei depuse pana acum si a atras atentia ca PDL trebuie sa fie principalul partid din Opozitie.

Gheorghe Flutur a afirmat in fata democrat liberalilor reuniti in sala Eminescu a Hotelului Astoria din Iasi ca a ales sa ramana alaturi de Vasile Blaga, pe care il caracterizeaza ca fiind un om constient, responsabil si care se identifica cu partidul.

"Acum avem un USL destul de puternic aici (la Iasi - n.r). Daca suntem atenti, chiar daca nu se vede asta, el se pregateste in fiecare zi sa piarda. Ce trebuie sa facem noi, Partidul Democrat Liberal, in aceasta perioada? Sa ne pregatim", a spus Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a atras atentia ca in prezent PDL are de raspuns la patru mari provocari: "sa devenim principalul partid de opozitie din Romania; PDL trebuie sa coaguleze fortele de centru dreapta in jurul lui; PDL trebuie sa fie capabil sa generalizeze politici si solutii, adica sa ne profesionalizam; sa fim in masura sa le punem in aplicare. De aceea trebuie sa muncim foarte mult. Opozitia nu se face in weekend sau dupa masa", a afirmat Flutur.

In finalul discursului, Flutur a recunoscut ca il leaga o veche camaraderie de Vasile Blaga, inca din perioada primelor campanii electorale pentru Traian Basescu, "campanii electorale duse la greu".

#Gheorghe Flutur sustine Vasile Blaga, #Flutur motiune Vasile Blaga , #PDL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
l-am vazut si pe Flutur , si pe Turcan si pe Radu Alexandru