PD-L nu va face aliante pentru locale, pentru ca nu are nevoie

Sambata, 22 Martie 2008, ora 21:19
1551 citiri
PD-L nu va face aliante pentru locale, pentru ca nu are nevoie

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, sambata seara, la Galati, ca "cel mai mare partid din Romania" nu are nevoie de aliante, respingand astfel ipoteza colaborarilor pre si post-electorale intre PD-L si alte partide, transmite NewsIn.

"Partidul cel mai mare din Romania nu are nevoie de carje. Cu 70 de zile inainte de alegeri, obiectivul nostru este ofensiva pentru locale, sa castigam cat mai multe primarii si consilii judetene. Daca acum noi ne gandim la aliante, inseamna ca nu contam pe un scor foarte bun. Deci strategic este o greseala si atunci e clar: mergem pe obiectivul de a maximiza scorurile noastre. Obiectiv de grad zero este Moldova. Moldova de nord a castigat in 2004 si acum coboram si spre Galati si alte zone, in asa fel incat cu 70-75%, cat are Ardealul ca sanse in capitalele de judete, Oltenia care din cinci judete patru clar le putem castiga, avem o sansa sa facem un scor foarte bun. Nu cred ca trebuie sa discutam acum altceva", a declarat vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur.

Ideea a fost impartasita si de liderul partidului, Emil Boc. Acesta a afirmat ca obiectivul PD-L este acela de a castiga jumatate din judetele tarii, rezultat care sa scuteasa formatiunea de aliante care, in trecut, s-au incheiat in urma unor acte de tradare si care s-au dovedit a nu fi viabile.

"Obiectivul nostru politic este sa castigam singuri alegerile sau sa obtinem un procent cat mai apropiat de 50% care sa ne permita sa guvernam Romania coerent si care sa ne scuteasca de aliante post-electorale care, din nefericire, in Romania nu s-au demonstrat a fi viabile in interesul cetatenilor. Ne-am saturat de aliante, am fost inselati de ele, ne-au tradat partenerii, romanii nu mai au incredere in ele. In concluzie, solutia este sa obtinem un procent cat mai apropiat de 50% ca sa nu mai fim nevoiti sa intram in tot felul de dispute cu altii care, din nefericire, nu-si respecta cuvantul dat. Nu avem in vedere niciun fel de alianta, nici cu PNL, nici cu PSD", a declarat, sambata, Emil Boc.

Presedintele PD-L, Emil Boc, vicepresedintele Gheorghe Flutur si liderul OTPD-L, Monica Iacob Ridzi, au participat, sambata, la lansarea candidatului PD-L pentru Primaria Galati, Andrei Lisinschi, a echipei de consilieri locali si judeteni si a potentialilor candidati pentru preseditia Consiliului Judetean, intre care se numara secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, care conduce si organizatia judeteana de la Galati, si fostul presedinte al PLD Galati, Marius Necula.

Quarterly Report - Editia 4

Profesia în care e nevoie de specialiști în România, dar în care nu reușește să intre oricine: „Cererea crește de la an la an”
Profesia în care e nevoie de specialiști în România, dar în care nu reușește să intre oricine: „Cererea crește de la an la an”
Nevoia de servicii juridice cunoaște o tendință ascendentă în România, din multiple motive. Printre ele se numără creșterea nivelului de educație și informare în rândul populației,...
Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, îl acuză marți, 28 mai, pe Nicușor Dan că va distruge lucrările făcute în campania electorală de Radu Mihaiu pe strada...
#flutur, #boc, #aliante, #PDL, #nevoie , #PDL