PDL nu organizeaza actiuni de 1 mai. Respectam timpul liber al oamenilor

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 09:11
2247 citiri
PDL nu organizeaza actiuni de 1 mai. Respectam timpul liber al oamenilor
Foto: www.campulungmoldovenesc.ro

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, sustine ca democrat-liberalii nu vor organiza petreceri campenesti cu ocazia zilei de 1 mai.

"Nu, nu avem actiuni de 1 mai. Nu am avut niciodata si nici nu avem. Lumea este libera, respectam timpul liber al oamenilor si atat", a declarat Gheorghe Flutur pentru Ziare.com.

Despre modul in care era sarbatorita Ziua Muncii in perioada comunista, acesta isi aminteste ca totul era marcat de multa "falsitate".

"Mult fast, cu multa falsitate si cu obligatii. Aliniere, cantece patriotice... Toata lumea mergea obligata, nu din placere, natural. Asta imi amintesc", a povestit acesta.

Gheorghe Flutur a refuzat sa comenteze decizia PSD de a inlocui petrecerile campenesti cu mici si bere, pentru care a devenit celebru Marian Vanghelie, cu vizite la azile de batrani si orfelinate.

"Nu vreau sa comentez, este Saptamana Mare. Dar eu cred ca asta trebuie sa o faci nu doar de 1 mai. Daca poti s-o faci, atunci fa-o oricand", a punctat Gheorghe Flutur.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va sarbatori 1 mai prin munca, la o "actiune sociala", social-democratii luand decizia de a renunta la actiunile traditionale cu mici si bere.

Totodata, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat ca in acest an se va opta pentru actiuni sociale la orfelinate sau aziluri.

"De 1 mai sarbatorim prin munca, fiecare organizatie de partid, fie de sector sau judeteana, are prevazute actiuni sociale sau de plantare de copaci. Nu vom avea mitinguri cu mici si bere, ci actiuni prin care vrem sa aratam ca suntem alaturi de oameni si ca ne pasa de mediul in care traim", a declarat Ivan.

#Gheorghe Flutur PDL 1Mai, #actiuni PDL 1Mai, #partide petreceri 1Mai , #PDL