PDL nu pare deranjat ca UDMR vrea in Guvern: Este optiunea lor

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 16:31
2495 citiri
PDL nu pare deranjat ca UDMR vrea in Guvern: Este optiunea lor
Foto: EVZ

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, nu este suparat ca fostii parteneri de la UDMR negociaza acum intrarea la guvernare alaturi de USL.

"Este optiunea lor, nu vreau sa o comentez. Probabil ca este in interesul etniei pe care doresc sa o reprezinte, vor sa fie la guvernare, asa cum au vrut si in perioada noastra. Este optiunea dumnealor", a declarat Gheorghe Flutur, pentru Ziare.com.

Flutur a refuzat sa faca si alte comentarii, mentionand ca PDL isi va exprima un punct de vedere pe acest subiect dupa sedinta de vineri a Colegiului Director.

UDMR: Ponta, singura varianta de premier, chiar daca nu intram la guvernare

UDMR a facut parte din toate guvernarile formate in jurul PDL. Dupa ce USL a castigat alegerile cu un scor covarsitor, UDMR si-a afirmat din nou disponibilitatea de a participa si la noua guvernare.

USL: UDMR va fi cooptata la guvernare, ramane de stabilit nivelul - surse (Video)

Intentiile UDMR au primit ecouri favorabile la nivelul conducerii PSD, care a motivat ca are nevoie de maghiari pentru a asigura majoritatea parlamentara necesara modificarii Constitutiei. Singurii care se opun sunt cei de la PNL, liderii Puiu Hasotti si Norica Nicolai declarand ca sunt "ferm" impotriva includerii UDMR in Guvern.

Antonescu: Exista foarte mari rezerve in PNL fata de cooptarea UDMR la guvernare

Negocierile dintre USL si UDMR pe acest subiect continua.

#Gheorghe Flutur alianta UDMR USL, #Gheorghe Flutur UDMR, #UDMR guvernare USL , #PDL