Sotia lui Gheorghe Flutur, inmormantata langa Manastirea Voronet

Joi, 30 August 2012, ora 17:23
5325 citiri
Sotia lui Gheorghe Flutur, inmormantata langa Manastirea Voronet
Foto: Turismo

Elisabeta Flutur, sotia secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, a fost inmormantata, joi, in cimitirul de langa Manastirea Voronet, in prezenta a aproximativ o suta de persoane.

Sotia liderului PDL a fost inmormantata in cavoul familiei, in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati.

Inhumarea a fost precedata de o slujba de inmormantare oficiata de un sobor de preoti, intre care staretul Manastirii Putna, ahimandrit Melchisedec Velnic, la Biserica "Sfintii Mihail si Gavril" din Gura Humorului.

La ceremonia religioasa au luat parte cateva sute de persoane, fiind prezenti si presedintele Traian Basescu si majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Radulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu.

Majoritatea acestora au ajuns la Suceava cu un avion, impreuna cu seful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz.

Ei au stat doar la slujba de inmormantare, la final ajutand la impartirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind si Traian Basescu.

Presedintele a plecat imediat dupa slujba, cu microbuzul, impreuna cu liderii PDL, ramanand doar Theodor Stolojan, care a mers si la Voronet.

Basescu a ajuns in jurul orei 12.00 la Biserica "Sfintii Mihail si Gavril" din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neinsufletit al Elisabetei Flutur. Seful statului a venit impreuna cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda.

Eliza Flutur, sotia secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, a murit, luni noapte, la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, in urma unei boli incurabile.

Sotia lui Gheorghe Flutur, in varsta de 53 de ani, suferea de cancer de mai multi ani.

#inmormantare sotie Gheorghe Flutur, #Flutur sotie inmormantare Voronet, #Flutur sotie cimitir Voronet, #Basescu inmormantare sotie Flutur , #PDL
Comentarii