Flutur: Victoras sa stea linistit ca PD-L nu are nevoie de sfaturile unui copilot

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 17:37
1456 citiri
Flutur: Victoras sa stea linistit ca PD-L nu are nevoie de sfaturile unui copilot
Foto: Arhiva

Liderul PD-L Gheorghe Flutur i-a cerut presedintelui PSD Victor Ponta sa nu comenteze activitatea democrat-liberalilor deoarece acest partid nu are nevoie de sfaturile unui "copilot care nu a stiut sa-si conduca propria masina".

"Am vazut mai nou ca Victor Ponta nu are timp sa se ocupe de PSD, dar are timp sa se ocupe de politicile din PD-L si ii transmit lui Victoras sa stea linistit, suntem o echipa, stim ce avem de facut", a declarat democrat-liberalul Gheorghe Flutur.

Acesta a apreciat ca pozitia in care se afla PSD nu-l indreptateste pe social-democrat sa emita aprecieri sau sa dea sfaturi cu privire la activitatea PD-L.

"Am castigat toate alegerile din 2007, de cand ne-am infiintat, si nu avem nevoie de sfaturile unui copilot care nu a stiut sa-si conduca propria masina", a mai spus Flutur.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, ar fi obtinut circa 70 de milioane de euro pentru lucrari publice deoarece a promis sustinerea lui Emil Boc la sefia PD-L, si nu a lui Vasile Blaga, suma din care isi va "pune in buzunar jumatate".

#Gheorghe Flutur scandal Ponta, #Ponta atac Flutur , #stiri Gheorghe Flutur