Flutur: Nu s-a luat o decizie privind conducerea PD-L Bacau

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 18:24
1282 citiri
Flutur: Nu s-a luat o decizie privind conducerea PD-L Bacau

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur a apreciat ca sosirea senatorului Gabriel Berca si a deputatului Mihai Banu in PD-L reprezinta un castig pentru partidul sau, deciziile privind pozitiile celor doi in filiala Bacau urmand sa fie luate mai tarziu.

Flutur a admis ca a avut discutii cu cei doi in ceea ce priveste inscrierea lor in PD-L, precizand insa ca discutiile nu au intrate in amanunte, limitandu-se la nivelul principiilor.

"Noi salutam decizia domnilor Berca si Banu de venire in echipa liberala-caci liberalii activeaza in PD-L. Ii cunosc de mai multa vreme si am si lucrat cu cei doi. Stiu ca domnul Gabriel Berca este foarte apreciat de bacauani si a facut multe pentru comunitatea de acolo", a declarat Flutur pentru NewsIn.

Liderul democrat-liberal a evitat sa comenteze posibilitatea ca Gabriel Berca sa fie instalat ca presedintele al organizatiei judetene a PD-L Bacau, in locul actualului detinator al acestei functii, Neculai Olaru, de catre Biroul Permanent National.

"Nu aceasta este prioritatea noastra. Ne vedem la Bucuresti si vom discuta aceste lucruri la momentul potrivit", a conchis Gheorghe Flutur.

Senatorul Gabriel Berca a anuntat marti ca demisioneaza din PNL din cauza lipsei de colaborare cu filiala de Bacau a partidului.

Intr-o declaratie pentru Realitatea TV, el a admis ca au existat discutii ca el sa preia filiala PD-L de Bacau, insa a spus ca nu aceasta oferta l-a determinat sa demisioneze, ci faptul ca nu se mai poate afirma politic in filiala pe care o reprezinta.

Berca a precizat ca in politica romaneasca exista grupuri restranse care incearca sa-si pastreze influenta si interesele cu orice pret "si-n momentul ala esti pus la colt". "Ceva de genul asta mi s-a intamplat. Este ultima declaratie pe care o voi face cu iz negativ la adresa colegilor mei de la Bacau si-mi pare rau, pentru ca am avut o colaborare foarte buna cu colegii de la Bucuresti", a afirmat senatorul.

Gabriel Berca a demisionat din PNL si se inscrie in PD-L

Cat priveste posibilitatea ca o parte semnificativa a organizatiei PNL Bacau sa treaca la PDL, Berca a admis ca este posibil ca "structuri consistente" sa fie nemultumite, dar a adaugat ca deciziile vor fi luate individual.

In replica, liderul PNL Bacau, Romeo Stavarache a declarat, pentru NewsIn, ca senatorul Gabriel Berca nu poate sustine ca a fost marginalizat in cadrul filialei, deoarece a beneficiat de cele mai multe avantaje, adaugand ca, alaturi de deputatul Mihai Banu, Berca a discutat demult trecerea la PD-L.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gheorghe Flutur Gabriel Berca, #Gabriel Berca demisie PNL , #stiri Gheorghe Flutur