Guvernul decide miercuri daca isi asuma raspunderea pe Coduri

Luni, 01 Iunie 2009, ora 12:10
757 citiri
Guvernul decide miercuri daca isi asuma raspunderea pe Coduri
Foto: Realitatea TV

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat luni, la finalul intalnirii reprezentantilor coalitiei de guvernamant, ca s-a stabilit ca decizia privind asumarea raspunderii de catre Executiv pe tema Codului Civil si a Codului Penal sa fie luata miercuri, in sedinta de Guvern.

Flutur a mai spus ca cei doi coordonatori ai dezbaterilor pe tema codurilor juridice, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, si deputatul Daniel Buda, vor avea marti o noua intalnire cu reprezentantii ONG-urilor pe tema celor doua Coduri, urmand ca rezultatele dezbaterilor sa fie incluse in cele doua proiecte.

Pe agenda intalnirii de luni dintre reprezentantii celor doua formatiuni aflate la guvernare, PD-L si PSD, s-au mai aflat accelerarea platii catre fermieri de catre APIA dupa achitarea restantelor lasate de vechea guvernare, precum si realizarea unei evaluari exacte a situatiei privind seceta prognozata de specialisti pentru aceasta vara.

De asemenea, s-a cerut Ministerului Finantelor si Ministerului Economiei sa prezinte o solutie pentru societatea Oltchim astfel incat aceasta sa poata functiona la parametri optimi.

#asumare raspundere coduri, #plati APIA restante, #masuri Oltchim , #stiri Gheorghe Flutur