Lumina sfanta din Lampa PD-L

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 23:30
4949 citiri
Lumina sfanta din Lampa PD-L
Foto: radiotop.ro

Anul acesta pana si Sfanta Lumina de la Ierusalim ne este adusa cu ajutorul PD-L. Partidul Democrat Liberal ne da viata zi de zi, ne umple viata cu bucurii datorita muncii neobosite a smeritilor sai membri, vegheaza la linistea si bunastarea noastra prin munca cinstita si intru interesul poporului, iar de Paste ne aduce Sfanta Lumina in baza unui acord PD-L - Patriarhie, pe care Gheorghe Flutur si Preasfintitul Varsanufie il sustin si il pun in practica.

Nu scapam de binecuvantarea pe care partidul de la putere se incapataneaza sa ne-o aduca zi de zi nici macar de Paste!

Dupa ce s-a ingrijit in fiecare zi ca toate cele trebuincioase sa fie facute (vorba lui Boc - "trebuie sa facem ceea ce trebuie"), dupa ce s-a luptat cu criza precum Sfantul Gheorghe cu balaurul, dupa ce si-au rasplatit oamenii de si intru credinta cu posturi sigure, dupa ce s-au miscat destul de repede si au reusit sa isi asigure puterea prin cumpararea "independentilor", partidul portocaliu trebuia sa nu rateze si sansa de a lumina total mintile mirenilor printr-un gest de un sacrificiu nemaivazut.

Apostolul de serviciu al partidului portocaliu - Gheorghe Flutur. Acelasi Flutur care anul trecut se lua la intrecere cu reprezentantii Bisercii Ortodoxe in goana dupa Sfanta Lumina.

Pentru a nu mai fi considerat un eretic venit pentru a submina autoritatea Bisericii, un infiltrat al curvei numita politica, Gheorghe Flutur si-a asigurat anul acesta calatoria la Ierusalim in cadru legal. A scapat nu doar de afurisirea intaistatatorilor Bisericii romanesti, dar va fi si mireanul politic in mana caruia Sfanta Lumina ne putem astepta sa aiba flacara de culoare portocalie.

Acelasi personaj care cu acelasi avant crestinesc, in urma cu un an, inventa oile-litere cu care scria pe munti intru placerea baciului Zeus, anul acesta se sacrifica pentru mirenii partidului portocaliu si zboara dus-intors la Ierusalim intr-un timp record.

"Trebuie sa ne miscam repede. Plecam vineri si decolam inapoi sambata, pe la ora patru-cinci, ca sa putem ajunge in timp util", spune Gheorghe Flutur.

De unde atat avant si energie pentru propaganda si imagine? De ce insista Partidul Democrat Liberal sa ne sufoce cu sacrificiile sale pentru binele poporului, mai ales atunci cand acestea nu sunt nici cerute, nici necesare si nici macar bine venite. Mai ales atunci cand acestea nu sunt decat expresia ipocriziei, a fariseismului si slugarniciei politice.

Aceeasi lumina ar fi fost adusa oricum de reprezentantii BOR, asa cum se intampla de ani si ani de zile si cum este potrivit ordinii lucrurilor lumesti.

Lampa cu care mireanul portocaliu ne va aduce Sfanta Lumina de la Ierusalim este, de asemenea, un artefact conceput chiar de calatorul PD-L, Gheorghe Flutur. Zburatorul portocaliu va aduce Sfanta Lumina cu "Lampa lui David" care este "o lampa cu dispozitiv special, alimentat cu kerosen, pe care am procurat-o eu. Acum o am si voi merge cu ea. Este autorizata pentru a putea circula in avioane", a explicat Flutur.

De unde rezulta ca gestul sau are la baza o pasiune sincera pentru cele Sfinte. Insa, mai ales in aceste conditii, ce il face pe seful Consiliului Judetean Suceava sa cada prada ispitei de a se da in stamba la nivel national prin astfel de gesturi de o ipocrizie extrema?

Sa fie vorba despre aceeasi dorinta de a-si impresiona seful cel mare, baciul natiunii, pentru care si in urma cu un an transforma oile in litere pe muntii Sucevei, pentru a-l saluta "asa cum se cuvine" pe Zeus venit in vizita de la Cotroceni? Sau sa fie oare vorba de un gest pios si plin de evlavie in fata unei structuri de partid tot mai absurde care isi impinge membrii sa devina fanatici si sa dea viata unor gesturi extreme?

Pe cand sa ne asteptam oare din partea acestor mireni innebuniti de putere si schimonositi de ipocrizie la gesturi marete si sincere facute in anonimat, asa cum se incadreaza cel mai bine astfel de gesturi in fata Sefului Celui cu Adevarat Mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#lumina sfanta Flutur, #lumina sfanta PDL , #stiri Gheorghe Flutur