Ziare.com

Funar schimba istoria: Toate popoarele din lume se trag din geto-daci, Deutschland inseamna Tara Dacilor

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:44

   

Funar schimba istoria: Toate popoarele din lume se trag din geto-daci, Deutschland inseamna Tara Dacilor
Candidatul independent la presedintie Gheorghe Funar sustine ca piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci si ca "Deutschland inseamna Tara Dacilor".

Funar, care se declara un "haiduc stiintific", a afirmat, intr-un interviu acordat RFI Romania, ca romanii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, si ca ei sunt stramosii tuturor oamenilor de pe planeta.

Funar sesizeaza CNA ca Antena 3 a incalcat una din cele 10 porunci

"Eu am intrat in campania electorala si pentru a spune acest adevar nemaipomenit referitor la adevarata istorie a poporului roman. Noi suntem urmasii poporului primordial pe planeta Pamant. Toate popoarele de pe planeta au ca stramosi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei si a Danemarcei de astazi in istoria lor scrie ca se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astazi, aflati ce inseamna Deutschland. Eu stiu ca inseamna Tara Dacilor", a dezvaluit Gheorghe Funar.

Candidatul la alegerile prezidentiale isi continua pledoaria spunand ca "geto-dacii erau extraordinar de avansati in toate domeniile".

"Aveau si aparate de zbor, au facut harti de deplasare pe planeta la care cei de la NASA se uita si astazi si spun ca nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat in marea grupa a haiducilor stiintifici in domeniul istoriei. Noi, romanii, nu stim ca in Romania avem o multime de piramide, iar dupa modelul piramidelor din Romania, stramosii nostri geto-daci au construit piramidele din Egipt", a mai spus acesta.

Funar vrea sa introduca "dreptul la fericire" in Constitutie

Gheorghe Funar crede ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur, ajutat de "bunul Dumnezeu".

"Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si romanii din tara si strainatate sa castig alegerile. Ambitia mea este sa le castig din primul tur de scrutin. Eu cred ca ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de ratacire", a incheiat Funar.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 14967 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
43 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, io sunt deacord cu ce spune toarasu Funar, dasa stiti ca

si chinejii, iei tot din Getodaci sa trage, chiar daca chinejii ie cu vro 3mi si ceva da ani inainte da daci, atextati documentar !

SA TRAITI !

P.S. Funar, care se declara un "haiduc stiintific", a afirmat, intr-un interviu acordat RFI Romania, ca romanii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, si ca ei sunt stramosii tuturor oamenilor de pe planeta.

 

zamolxis

despre care au ramas marturii de la un Herodot ,de la un Platon,a fost zeul suprem al dacilor.Care spunea,ca mic exemplu,ca nu ne putem vindeca trupul fara a ne vindeca sufltul.Sigur ca nu este marea noastra grija,noi votam!Dar ma intreb si eu de ce ne incapatinam sa spunem ca Sfixul nostru a fost un accident al vaturilor,vremurilor?Si nu mi se pare plauzibil ca toti romanii sa fi venit in Dacia(de fapt intr-o mica parte)si ne-au invatat doar pe noi latina,ca doar de jur imprejur se vorbeste altceva.Sa nu fi avut restul Europei ureche muzicala?

 

Eu cred ca ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de ratacire",

a incheiat Funar.

Dl. Funar, cu tot respectul pentru geto-daci si urmasii lor Socialisti, cred ca veti putea beneficia de un tratament de calitate la baile Her Cu Lane! Din Datschialand.

 

"Toate popoarele din lume se trag din geto-daci"

Deci, si ungurii???

 

nu,

Toate popoarele din lume se trag din geto-daci iar geto-dacii se trag din unguri :)

ghitza funar - iepigon plagiator....

...lampa a inventat-o iablocikov, radioul-popov, camila- kamil kamilovici kamilin, iar restul, pana la tot, dacii nemti!

 

ieste kklar:

"Eu am intrat in campania electorala si pentru a spune acest adevar nemaipomenit referitor la adevarata istorie a poporului roman. Noi suntem urmasii poporului primordial pe planeta Pamant. Toate popoarele de pe planeta au ca stramosi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei si a Danemarcei de astazi in istoria lor scrie ca se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astazi, aflati ce inseamna Deutschland. Eu stiu ca inseamna Tara Dacilor" ghitza funar - catindat prezidential cotrocenar.
Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:44
Sursa: Ziare.com
http://www.ziare.com/gheorghe-funar/candidat-alegeri-prezidentiale-2014/funar-schimba-istoria-toate-popoarele-din-lume-se-trag-din-geto-daci-deutschland-inseamna-tara-dacilor-1330636#adaugare-comentariu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rumanu' verde ghitza funar este din aceeasi spitza si are aceleeasi gene geniale precum hitler adolf fauritorul celui de-al treilea reich milenar.
cetateni votati pe acest "haiduc stiintific" (adica l.o.t.r.u. t.a.l.h.a.r. sadea) ghitza funar bun de dus intr-un ospiciu lunar !
p.s. legea electorala trebuie modificata: orice catindat sa prezinte tzidula pe care psihiatrul i-a dat in care sa scrie negru pe alb ca catindatu' nu este un psihopat si de alte boale asemnanatoare nu a fost infectat.

 

De ce nu este iubita Romania?-partea 4-a

S-a mai spus apoi ca Iisus Hristos a fost influentat, in filosofia sa,de esenieni.Numai ca esenienii au fost initiati detraci, de preotii lui Zalmoxe. Acest lucru este recunoscut pană si de Jose Phus Flavius , fostul răzvrătit iudeu impotriva Romei, devenit...mare istoric in "Antichitatile iudaice":"Ei nu trăiesc prea diferit de lume , dar viata lor aminteste in cel mai inalt grad de cea a dacilor numiti pleistai ". După cum ne arată Jose Phus Flavius , in "Razboiul iudaic" , esenienii constituiau practic prima confererie de tip comunist din istorie : dispretuiau bogatia , intre ei nu vindeau si nu cumpărau nimic , jurau sa respecte dreptatea fată deoameni , trăiau in "frătii" cărora isi predau toate veniturile si bunurile , gestionate in comun , respingeau prezenta femeilor (temandu-se de desfranarea si trădarea lor). Intentii si obiceiuri pozitive pe care , ulterior , evreii le vor adapta negativ in viitoarele lor "frătii" masonice. Realitatea de care evreii , cei mai mari falsificatori ai istoriei, fug ca dracul de tămaie , este ca filosofia pozitivă crestină s-a născut pe teritoriul Daciei , ei nefăcand altceva decat să o preia in folos propriu pentru a distruge din interior Imperiul Roman si a-si justifica pretentiile de "popor ales" , dornic de a stăpani Lumea ! Asa cum Biblia a fost "prelucrată",timp de 1000 de ani, in folos propriu , asa si dovezile istorice privind primordialitatea universală a Traco-Daciei de Centru al Lumii , au fost distruse cu perseverentă pe parcursul ultimelor două milenii! Istoria mai are multe mistere si unul dintre acestea , absolut senzational, poate fi modul in care două popoare inrudite , traco-dacii si romanii , care dominau lumea antică , au putut fi asmutite unul impotriva celuilalt . Oare , intamplător, vizionarul Indian Sundar Sing a prevestit , prin anii '30, ca Romania va fi Noul Pămant al Făgăduintei , iar Bucurestiul Noul Ierusalim ?

 

De ce nu este iubita Romania?-partea 3-a

De unde vine denumirea de Dacia? De la prima regină a statului dac străbun, dacia-dokia-sorita,slujitoarea
soarelui,marele Zeu,care a fost preoteasă si regină pe la 3.000 i.e.n . La impactul cu romanii,dacii credeau in nemurirea sufletului si erau deja monoteisti. Din punct de vedere al conceptiei filosofico-religioase , erau si au rămas net superiori romanilor. Ei nu credeau decat intr-un singur om-zeu, Zalmolxis, care avea să devină model pentru Iisus Hristos mai tarziu, asa cum kybele-kotys avea să devină sursa de inspiratie pentru Fecioara Maria . Getii cinsteau crucea văzand că una din cele mai frumoase constelatii din emisfera boreală ( 50 de stele vizibile) are principalele stele dispuse in cruce,
in dreptul căii lactee. Numele constelatiei lebăda este astfel un omagiu adus Păsării Divine pentru daci. Iată ce ne arată Platon in "Charmides" , unul din celebrele lui dialoguri, din care extragem un pasaj absolut senzational: "Asa stau lucrurile,charmides, si cu descantecul nostru. L-am invătat, cu prilejul unei expeditii, de la unul dintre medicii traci ai lui Zalmoxis , despre care se zice că au si darul de a te face nemuritor! Căci,spunea el, toate se trag din suflet , atat cele rele, cat si cele bune, ale trupului si ale fiintei noastre intregi , revărsandu-se din suflet , asa cum se răsfrang de la cap asupra ochiului. Ca urmare, mai ales sufletului trebuie să ii dăm ingrijire,dacă vrem că,deopotrivă,capul,cat si restul trupului să o ducă bine. Iar sufletul spunea el, se ingrijeste cu anumite descantece, care sunt , la randul lor , spusele si gandurile frumoase! Freud si psihanaliza lui? Evreii au "venit in america" după mii de
ani!Si incă o informatie care ne lasă fără grai : intr-o locuintă de pe dealul Grădistei a fost descoperită o trusă medicală cu bisturiu si pensetă din bronz; la Piatra Rosie , un scalpellum tot din bronz, iar la Poiana sonde medicale si un schelet cu craniul trepanat! Religia getilor spunea că la nasterea celor doi Frati
divini, apollo si artemis, care a avut loc la solstitiul de iarnă, Domnul Ceresc a luminat si a incălzit pămantul, incat zapezile s-au topit si au inflorit merii . In acelasi timp, numele Zeitei Mame , Maria-Marisinsemna si "floare de măr". De atunci , de cand au inflorit merii iarna,Anul Nou , care era la 1 martie a fost mutat la 1 ianuarie , dată preluată mai tarziu si de romani . Ei bine, evreii au preluat de la traco-daci si data de 1 martie ca An Nou.

 

De ce nu este iubita Romania?-partea 2-a

Cu el, Imperiul Roman a scăpat de faliment , permitand ca locuitorii Romei să fie scutiti de impozite timp de un an , să primească fiecare cate 650 de denari si să se finanteze , timp de 123 de zile serbările de la Roma cu peste 10.000 de gladiatori si 11.000 de fiare sălbatice! Primul popor antic European care a realizat o unificare a tuturor triburilor avand aceeasi etnie a fost cel dac. Ocupatia romană a intrerupt procesul de unificare natională pentru 1812 ani ... Unde ar fi fost acum Romania, fără aceste vicisitudini ale istoriei? De retinut: pentru cucerirea Daciei , Traian a fost nevoit să mobilizeze peste 60% din armata imperiului! In secolele VI-V i.e.n. , civilizatia dacică era atat de
dezvoltată , incat se putea măsura cu cea persană a lui Darius (522-486 ien.). Herodot afirma că "tracii sunt cel mai numeros popor după inzi".In această zonă, se inregistrează cea mai veche locuire in bordeie din lume (18.000 de ani) , cea mai veche activitate de minerit din lume, cel mai vechi topor-tarnăcop de miner , cel mai vechi harpoon, si cel mai vechi varf de lance cu două caneluri(tip baionetă) din lume (toate peste 18.000 de ani vechime) , cea mai veche activitate din metalurgia aramei din lume (8.000 de ani), cea mai veche exploatare si prelucrare a aurului din Europa si cea mai veche scriere din lume (7000
de ani). Limba romană este cea mai unitară limbă din Europa ,vorbită de cel mai mare număr de oameni si cuprinde cel mai mare număr de cuvinte de origine latină in raport cu celelalte limbi neolatine.In fapt,romanii descindeau din marea si nobila gintă a traco-dacilor . Pe la 1400 i.e.n. in Dacia nord-dunareană a apărut cea dintai scoală culocal propriu de pe Terra , ANDRONICONUL, unde preotii zalmoxieni predau toate disciplinele universitare , incepand cu teologia, astronomia si astologia. Pitagora si elevii săi si-au completat studiile universitare la scoala zalmoxiană intrucat după mărturiile lui Plato si Socrate , in Dacia nord-dunareană erau cei mai invătati medici din lume , superiori medicilor greci. Hesion scria că Zalmoxa "a promovat o invatatură despre un trai nou, mai intelept decat al grecilor". Tot Zalmoxa a introdus in scoala sa studiul Dreptului , Belaginele , care stau la baza civilizatiei umane . Pe atunci, evreii erau incă sclavi in Egipt! Platon, Socrate, Orfeu,Achile,Traian vorbeau limba daco-tracă. In Dacia se scria cu litere latine, care erau si litere dacice! In această limbă comună i-a scris Decebal lui Traian pe o iască de fag . Marele lingvist italian Giaccomo Devoto stabileste "inceputul tranzitiei daco-romane dincolo de anul 2000 i.e.n.", cand evreii nu existau nici măcar ca păstori! De
unde vine denumirea de Dacia?

 

De ce nu este iubita Romania?

Teritoriul pe carese află Romania pare să fi fost vatra lumii, locul dincare s-a răspandit civilizatia umană! La Bugiulesti(valcea), Nicolăescu-Plopsor a descoperit un femur uman vechi de două milioane de ani. Pe valea oltului au fost descoperite urmele unor locuinte vechi de un milion de ani, iar la Tărtăria , pe Mures, au fost descoperite trei tăblite continand cea mai veche scriere din lume , cu o vechime de sapte mii deani. Asezarea de la Romanesti - dambovita datează din anii 30.000 i.e.n. Aici a fost inventat arcul, s-a născut legenda lui Prometeu, au apărut primele mine si furnale din europa , aici s-au format popoarele indo-europene. De aici au pornit oserie de popoare ca pelasgii, scitii, cimmerienii , ilirii, ligulii, bascii, sarmatii, elenii (ahei si dorieni,hititii, carienii, italicii sau frigienii ), etc. Aici s-au pus bazele Troiei si apoi ale Romei . De altfel , vechea Romă a existat pe locul actualului oras Roman , iar cuvantul Roma este de origine tracică. traco-dacii reprezintă cea mai veche cultură de pe terra , anterioară sumerului si
totodată cea mai numeroasă si mai extinsă populatie a antichitătii. Puteau fi găsiti in intreaga Europă
(balcani, ucraina, ungaria,austria, germania, polonia, italia,franta, spania,turcia europeană), tadjikistan , asia mică, africa. Chiar si burii din africa de sud sunt neam dacic ! Cu multe secole inainte de cucerirea romană , dacii reusiseră să obtină un an de 365,242197 zile, fată de anul astronomic modern de 365,242198 zile, sau fată de cel Iulian al alexandrinuluiSosigenes de 365,25 zile . Homer a remarcat unitatea lingvistică, etnică si de civilizatie a tracilor incepand cu mileniul V i.e.n., de cand acest spatiu a iradiat cultură . Tot el ne spune că numai ei stiau să lupte călare si să folosească arcul ca armă de luptă . Traco- macedonenii au creat si primul imperiu din Europa , cel al lui Alexandru Macedon , care a creat si cultura "elenistică". Dascălul său , Aristotel din Stagiro-Makedonia , era tot un traco-macedonean . Scrisul a apărut mai intai in spatiul tracic, apoi in cel greco-roman . Primii poeti au fost tot de origine tracă . Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine deosebită , toate conventiile fiind incheiate doar verbal.De pildă, lipsa de acasă era semnalată printr-un băt asezat la poartă. De remarcat că acelasi obicei il aveau si mayasii ! Oare cine ii invătase să traiască intr-un asemenea identic spirit de cinste? Dacia a avut cea mai veche agricultură din Europa. Dacii erau singurul popor din
lume care foloseau cercul pentru măsurarea timpului (vezi actualele ceasuri)! Minele de aur din Dacia erau cele mai bogate din Europa . Numai tezaurul regal al lui Decebal , jefuit de romani , continea 1640 de tone de aur si 3310 tone de argint.

 

O fi...

...insa pentru o civilizatie cu o asemenea experienta multi-milenara, ce se pierde in negura istoriei, suntem cam obositi.

Ce ti-e si istoria asta - continuitatea limbii daco-romane, limba vorbita de eroii de altadata ai acestor meleaguri, consta astazi in limba oficiala a unor migratori adusi in Europa din India, de catre mongoli.

Are Vadim un aformism:
Drama Poporului Roman: romanii au fost inlocuiti cu romii, iar dacii cu aplaudacii.

Creionasul

Citez:"Chiar si burii din africa de sud sunt neam dacic"

Te rog nici asa,pina la urma isi lasa Ponta mustata a la Adolf si vrea sa cucereasca mapamondul^^ Suna bine nu-i asa "Imperiul Romanesc"^^ Pin la urma am creat si Universul^^

Deutschland inseamna Tara Dacilor

iar "Keskemet Domokos Polvon" inseamna "Cabana Izvorul Muresului"...
mare e gradina ta Doamne....
Ghita Funar, Vadim, Ponta - eroii care fac cinste romaniei...

 

@ JulianDoe - Despre eroii Romaniei,

Mihai Eminescu, vasile Parvan, N Densusianu, simion Mehedinti, etc, etc,...au tratat cu mare respect istoria dacilor si a pelasgilor. Cateva personalitati de la Vatican s-au implicat si ele,la modul pozitiv. Dovezile despre faptul ca cea mai veche scriere din lume au aparut in spatiul carpato-dunarean, stau si acum ascunse prin diferite muzee din tara sau strainatate. Doar lipsa unei educatii ,cel putin medii, face sa apara comentarii rudimentare, care imi amintesc mai mult de ana pauker si s brucan, decat de secolul in care traim !!

nenea, eram sarcastic. doar lipsa unei educatii,

cel putin medii, face sa apara comentarii im.becile ca ale tale.
la inceput ma amuzam de indivizi din astia, cu pretentii, ca tine, si mai pot da multe exemple, care posteaza si ei ce pot...
apoi am zis ca e cazul ca macar din cand in cand sa le dea cineva cate o scatoalca.
nu te preocupa de educatia mea. eu sunt multumit ca sunt mai educat decat foarte multi de pe forumul asta...
ca nu ma ridic la inaltimea standardelor tale, asta-i viata...bine ca te avem pe tine pe forum, sa mai cresti calitatea lui...

Dle Gică,ori George Funar!

Deja suntem PLINI de peripețiile cele care "se trage din Trăienel"
Acum să credem că Adam era dac și Eva o getă?
Și unde să construim Muzeul cu explicațiile de "TRAGERE"?

 

..........................................Dupa ce ZICE, Asta!,......

...pare sa-l fi depasit pe ponta, la Tantologie! Asta-i cel de care are nevoie Romania! Omul poticnit, la locul potrivit! Hai romani dati-l la o parte pe Plagiattore si alegeti O FUNIE Istorica! Acceptati, felicitarile mele si al multora din exteriorul funeriadei!...
viorel ratiu cincinnati oh usa

 

Deutschland inseamna geto-daci.. insa doar pentru 'telectualii

lu' peste (adica bugetofagi, pe intelesul lor). Pentru giulestenii mei dragi, se traduce "buricul pamintului".

 

Sulampahar, esti nedrept !

Pai ia de-asculta :
"Toma Alimos -haiduc din Tara de Jos"
Cand analiza literara ni-l dadea cetatean... olandez, noi nu credeam.
Neam !!!

origini

Cica Burebista ii purta sambetele uneia Geta si cand a reusit sa o-nghesuie i-a spus "Nu mai scapi Geto d-acii!"si asa ne tragem noi din geto daci.

halooo

a disparut rudotelu din farmacii? sau a schimbat tratamentul? uff luni dimineata o sa se infiinteze la cotroceni, ca aiesit din primul tur presedinte cu 0,2% mare e gradina ta Doamneee!

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor