Funar: Laszlo Tokes nu poate fi tras la raspundere pentru ca... nu exista

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 16:25
2980 citiri
Funar: Laszlo Tokes nu poate fi tras la raspundere pentru ca... nu exista
Foto: Arhiva

Secretarul general al Partidului Romania Mare, Gheorghe Funar, a declarat sambata, la Oradea, cu ocazia conferintei judetene a PRM, ca Laszlo Tokes nu exista ca si cetatean al Romaniei, iar tot ce declara acesta sub acest nume nu are nicio consecinta penala.

"Individul asta, Satana imbracat in haine preotesti, nu este Laszlo. Nu exista Laszlo Tokes, cetatean al Romaniei. Am fost in Biroul Electoral Central, i-am vazut dosarul cand a candidat la europarlamentare. El este Ladiszlau. Este alta smecherie. Ce declara Laszlo Tokes, ce spune Laszlo Tokes nu are nicio consecinta penala. In momentul in care il cauta Parchetul si primeste citatia, el arata cartea de identitate unde scrie Ladiszlau Tokes. Laszlo Tokes nu poate fi tras la raspundere penala pentru ca nu exista", a declarat Funar.

El a afirmat ca ar trebui modificata Constitutia Romaniei, pentru a se elimina "discriminarea" care se face intre romani si minoritati, pentru a face sa dispara deputatii pentru minoritati "folositi ca masa de manevra impotriva populatiei romane", dar si pentru a se prevedea expulzarea acelor cetateni care nu sunt loiali statului roman.

"Tokes expulzat. Si vine vremea. Nu se poate sa fii cetatean al statului roman si in 1990 sa ii ceri presedintelui de atunci al SUA sa nu acorde Romaniei clauza natiunii celei mai favorizate. Regimul Basescu l-a ajutat sa fie europarlamentar. Si uitati ce face", a spus Funar.

Gheorghe Funar considera ca Tokes ar trebui expulzat pentru ca este "dusman al statului roman, care actioneaza de 21 de ani pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei". Dar, pana atunci, in baza legislatiei romanesti, "el trebuie judecat, condamnat si bagat la puscarie, nu lasat sa mearga in Parlamentul European".

Secretarul general al PRM a adaugat ca, prin sustinerea lui Tokes de catre Ungaria, este de asteptat, ca anul viitor, sa se incerce, in 15 martie, la Cluj Napoca, in Piata Unirii, declararea autonomiei Ardealului dupa "modelul Kosovo". Iar actiunile antiromanesti, spune Funar, se vor intensifica in 2011, cand Ungaria va detine sase luni presedintia rotativa a Uniunii Europene.

Pe de alta parte, el a afirmat ca in Romania ultimilor 21 de ani s-a desfasurat si continua un "Holocaust impotriva poporului roman", "mult mai grav decat cel suferit de evrei", proces prin care "strainii care au pus mana pe tara", impreuna cu "alogenii" din fruntea tarii, se ocupa de realizarea a trei obiective: lichidarea poporului roman, lichidarea Romaniei si punerea in aplicare a proiectului "Israel in Romania", adica mutarea Statului Israel in Ardeal.

Concomitent, a mai sustinut Funar, se deruleaza "visurile absurde ale ungurilor", care vizeaza refacerea Ungariei Mari prin "anexarea intregului Ardeal", a Slovaciei, Ucrainei subcarpatice si a Voievodinei.

Quarterly Report - Editia 4

Cum a reacționat Răducu Mazăre la anunțul eliberării tatălui său. ”Am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări”
Cum a reacționat Răducu Mazăre la anunțul eliberării tatălui său. ”Am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări”
Răducu Mazăre s-a arătat foarte fericit de vestea eliberării tatălui său și a precizat că va merge cu familia să să-l aștepte pe Radu Mazăre la ieșirea din închisoare. Instanța a...
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
Dacă nu acceptă să participe la o dezbatere electorală, Nicușor Dan nu va mai fi susținut de liberali, în eventualitatea obţinerii unui nou mandat, a anunţat luni, 27 mai, în şedinţa...
#Gheorghe Funar Tokes, #Funar Tokes expulzare , #PRM