Funar vrea sa fie presedintele PRM: Vadim confunda partidul cu cateii din curtea sa (Video)

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 16:32
3584 citiri
Funar vrea sa fie presedintele PRM: Vadim confunda partidul cu cateii din curtea sa (Video)

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, spune ca a aflat ca ar fi fost exclus din partid de catre Corneliu Vadim Tudor, insa sustine ca acest lucru este nestatutar si afirma ca va candida la presedintia partidului la Congresul de la Alba Iulia, la care se va discuta excluderea lui Vadim Tudor.

Gheorghe Funar a declarat, ca filiala PRM Cluj si mai multe filiale au anuntat ca il propun pentru functia de presedinte al partidului, la Congresul Extraordinar care va avea loc, sambata, la Alba Iulia.

"Voi candida pentru ca este nevoie de PRM, in conditiile actuale, cand Ungaria este aproape sa ne ia Ardealul. Am aflat ca C.V. Tudor m-ar fi exclus din partid, dar acest lucru nu este legal si statutar, nu putea sa ma excluda pentru ca Biroul Permanent la care face dansul referire, nu a avut loc. C,V. Tudor confunda PRM cu cateii din curtea partidului sau din curtea sa personala, dar PRM nu este proprietatea sa, nu este marca inregistrata la OSIM", a spus Funar.

Potrivit acestuia, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia se va pune in discutie excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si i se va cere acestuia sa renunte la mandatul de europarlamentar.

"Colegii au vrut mai demult sa il excluda, dar eu m-am opus pentru ca este membru fondator al PRM si presedinte al partidului de 22 de ani", a spus Gheorghe Funar.

Intrebat daca va candida la Congres impotriva lui Corneliu Vadim Tudor pentru functia de presedinte al partidului, Funar a sustinut ca acesta nu va avea "curajul" sa se prezinte la manifestare.

"Daca vine si candideaza, eu am spus ca nu voi candida impotriva lui, dar nu va veni la Congres, nu are curajul sa vina. Pe fond, este un las", a spus Gheorghe Funar.

Declaratia lui Funar se refera la un comunicat semnat "Biroul de Presa al PRM" publicat, joi, in Ziarul Tricolorul.

"Avand in vedere ca Gh. Funar unelteste acum, pe fata, la preluarea, prin frauda, a presedintiei P.R.M., punindu-se in fruntea unor gasti razlete de fripturisti si securisti pensionari - Biroul Permanent a decis, in unanimitate, excluderea sa din partid. Acesta, oricum, nu mai avea nici o calitate in PRM, la Congresul Extraordinar al formatiunii, din 20 iulie a.c., fiind eliberat din functia de secretar general, pentru rezultate foarte proaste atat la ultimele cicluri de alegeri (2%), cit si in fruntea Filialei Cluj", se arata in comunicat.

Eveniment Quarterly Report

Nou scandal în Parlament între Virgil Popescu și George Simion: ”Hoțule”/”Prostule”
Nou scandal în Parlament între Virgil Popescu și George Simion: ”Hoțule”/”Prostule”
Deputatul PNL Virgil Popescu a solicitat marţi, 5 decembrie, Biroului permanent, sancţionarea liderului AUR, George Simion, pe motiv că acesta a folosit, în şedinţa de plen din 29 noiembrie,...
Preşedintele Consiliului European se întoarce din China mai repede decât plănuia, după ce Viktor Orban amenință din nou candidatura Ucrainei la UE
Preşedintele Consiliului European se întoarce din China mai repede decât plănuia, după ce Viktor Orban amenință din nou candidatura Ucrainei la UE
Charles Michel, preşedintele Consiliului European, se va întoarce mai repede decât plănuia din vizita la Beijing, susține un oficial UE. Asta deoarece că premierul ungar Viktor Orban...
#Funar PRM Vadim, #Funar candideaza presedinte PRM, #Vadim exclude Funar PRM , #PRM