Gică Hagi, anunț important despre Farul Constanța

Marti, 21 Septembrie 2021, ora 18:30
3393 citiri
Gică Hagi, anunț important despre Farul Constanța

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat despre meciul de miercuri cu Sepsi că este o partidă de Cupa României contra unui adversar competitiv, agresiv şi care iese la joc.

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va face mai multe schimbări în echipă în această partidă.

“E un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne aşteaptă un meci dificil în care ritmul şi intensitatea jocului - chiar dacă e un meci de Cupă – vor fi la nivel ridicat. Noi încercăm fiind meci de Cupă să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute, vom încerca să câştigăm meciul, să ne impunem, să dominăm adversarul. (...)

Anumite schimbări vor fi, accesăm lotul pe care îl avem, pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Să vă aşteptaţi la schimbări. Vor fi, nu foarte multe probabil, dar vor fi”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a precizat că Farul Constanţa a devenit în această vară cea mai bună academie din ţară.

“Farul în această vară a devenit cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câştigate ever. Dacă greşesc îmi cer scuze. Să facă media o statistică dacă nu avem cele mai multe titluri câştigate, din toate timpurile.

E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să fim puternici din punct de vedere administrativ. Dacă se doreşte să se facă performanţă în Dobrogea, în Constanţa, la nivel foarte mare, atunci da. Aştept ca lumea să vină lângă acest club, constănţenii, dobrogenii, suporterii”, a mai transmis Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sepsi are loc miercuri, de la ora 18, pe stadionul din Ovidiu.

Citeste si:
Gică Hagi, transfer important la Farul Constanța! "Regele" a adus un om care a lucrat la FCSB și la CFR Cluj
Gică Hagi, transfer important la Farul Constanța! "Regele" a adus un om care a lucrat la FCSB și la CFR Cluj
Medicul Radu Paligora, care a lucrat la echipe precum FCSB, Al Hilal sau CFR Cluj, va activa la Farul Constanţa, a anunţat clubul constănţean. În vârstă de 46 de ani, Radu Paligora este...
Gică Hagi vrea să spargă gheața cu Farul Constanța: ”Acasă suntem buni”
Gică Hagi vrea să spargă gheața cu Farul Constanța: ”Acasă suntem buni”
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să fie pragmatică în partida cu FC Argeş pentru a putea...
Sursa: NEWS.RO