Hagi, atac fara precedent: CFR Cluj trebuia retrogradata!

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 16:24
4380 citiri
Hagi, atac fara precedent: CFR Cluj trebuia retrogradata!
Foto: captura Sport.ro

Gica Hagi, patronul si antrenorul celor de la FC Viitorul, a lansat un atac fara precedent la adresa unei contracandidate din Liga 1.

"Regele" sustine ca CFR CLuj trebuia retrogradata la finalul sezonului trecut, din cauza datoriilor.

Acesta mai spune ca nu intelege cum vor ardelenii sa isi recupereze punctele la TAS dupa ce au fost de acord sa fie depunctati daca au datorii.

"Deci anul trecut s-a votat, nu? De catre toate echipele. Dom'ne, ca sa nu cada echipele in B, ca au probleme, nu mai luam partea financiara la licentiere. Pe romaneste, nu? Bine dom'ne, faceti ce vreti! De ce? Pentru niste cluburi s-a facut asta, da? Pentru ca unele cluburi au putere, au relatii si au dat la Federatie lucrul asta. Foarte bine! Pai si tu te duci dupa aia sa reclami Federatia ca ti-a luat punctele? Cand s-a dat regulamentul ai acceptat ca daca tu ai datorii in contul asta se iau niste puncte? Eu nu inteleg, pe cuvantul meu. Comedie! Suntem in Romania si acceptam orice!

Il vad pe domnul presedinte Iuliu Muresan ca isi iau punctele inapoi. Pai nu ati acceptat ca asa e? Daca era pe regulament, cum au cazut Vaslui si Rapid, erati out! Eu asa stiu! Asa a fost la licentiere. Daca era partea financiara, out in iarna, ca nu ti-ai platit jucatorii, ca aveati datorii. Acum isi iau si punctele inapoi. Pai CFR e campioana, am inteles ca e si campioana. Am inteles ca se bate si la campionat, au echipa foarte buna. Ma duc acum si joc cu ei, ce sa facem? CFR am inteles ca e cea mai buna echipa", a acuzat Hagi in cadrul unei conferinte de presa.

CFR Cluj a inceput acest sezon de Liga 1 cu o depunctare de sase puncte din cauza datoriilor.

Ardelenii nu sunt de acord cu sanctiunea si au atacat decizia FRF la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, de la Lausanne.

Presedintele "feroviarilor", Iuliu Muresan, sustine ca echipa sa are sanse mari sa isi recupereze punctele.

In acest moment, CFR are 14 puncte, insa daca depunctarea ar fi anulata, ei ar ajunge la 20 de puncte si s-ar implica in lupta pentru playoff.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hagi CFR Cluj datorii, #Hagi CFR Cluj depunctare, #CFR Cluj licenta datorii , #antrenor
Comentarii